Ekstra Bladet

Vi skulle have vundet med 10

-

Landstraen­eren havde egentlig en fornemmels­e af, at hans hold havde vundet med 10 mål over Tjekkiet. Han havde svaert ved at erkende, at det blot blev til en sejr på 21-20.

– Vi spillede en rigtig god landskamp, men vi braendte urimeligt meget. Jeg var en smule bekymret til sidst, men jeg var ikke nervøs generelt, siger Klavs Bruun.

– Overvejede du ikke at tage en timeout, da angrebet stivnede til sidst?

– Jo, men jeg snakkede lidt med spillerne ude på baenken, fordi vi havde to spillere, der kom ud i forsvar-angreb. Jeg sagde, at jeg kan godt tage en timeout for at sige til jer, at i skal score mål. De sagde selv nej, det behøver du ikke. Vi snakker om det derinde og skubber lidt til hinanden.

– Kan du forklare, hvorfor dine spillere pludselig ikke kunne ramme målet?

– Vi snakkede om, at de måske havde flyttet målet en lille smule, siger Klavs Bruun med et smørret smil.

– Vi havde så meget moment i den her kamp, og vi daekkede så godt op, at jeg ikke på noget tidspunkt følte, at det ville komme i fare.

Super tilfreds

– Jeg er super tilfreds med vores målmaend og vores forsvar. Jeg er sådan set også overvejend­e tilfreds med angrebsspi­llet. Vi kommer frem til rigtig fine chancer. Vi braender bare for meget.

– Der er meget at glaede sig over. Vi burde bare have scoret over 30 mål. Det er misvisende, at vi kun laver 21, siger landstraen­eren.

Newspapers in Danish

Newspapers from Denmark