Ekstra Bladet

DAGENS HOROSKOP

- AF BENJAMIN LUNDBERG www.benjaminlu­ndberg.dk

VAEDDEREN 21/3-20/4

Selvom det er søndag, kan du godt give hjemmet en overhaling. Det kan tilmed vaere du mener, at det traenger. Hvornår skal man egentlig også ellers gøre noget ved sagen, så travl hverdagen ofte er? Du er ikke den eneste der har haengepart­ier. Så tag dig ikke for meget af det.

LØVEN 23/7-23/8

Du kan nyde, at weekenden endnu ikke er slut. Du vil fortsat vaere glad for dit eget selskab. Hvis du endelig skal lukke nogen ind i dit hjem i dag, skal det vaere folk du kender rigtig taet, ellers kan du nøjes med dem du allerede bor sammen med. Du vil uanset hvad kraeve stilhed.

SKYTTEN 23/11-21/12

Du går stadig og grubler over et par ting, måske isaer ting der vedrører din familie, eller andre vigtige relationer. Populaert sagt, vaelger vi jo selv vores familie som voksne. I hvert fald udvider vi den, med en vennekreds. Men tag ikke dine tanker for tungt. Den slags kommer og går.

TYREN 21/4-21/5

Søndagen vil vaere indbydende til igen, at komme en lille tur ud af hjemmet, akkurat ligesom lørdagen var det. Men det er ikke sikkert du ligefrem behøver at tage på tur. Du kan i hvert fald godt lade bilen stå, og gå en tur i nabolaget, eller en lille tur ned til byen, helt lokalt.

JOMFRUEN 24/8-23/9

Hobbyer, eller andet der har med din fritid at gøre, vil vaere i fokus i dag, ligesom de var det i går. Men det er ikke sikkert du gider bevaege dig langt for sagen. Det skal helst foregå hjemme, eller i hjemlige omgivelser. Det kan også vaere du skaber nye ting netop til dit hjem.

STENBUKKEN 22/12-20/1

Du nyder fortsat at vaere i fred og ro sammen med din kaereste, hvis du har en. Selvom man af og til har uenigheder, der skal overkommes, så saetter du pris på, at have en partner at dele livet med. Er du ikke i forhold, kan du måske savne en partner mere end du normalt gør det.

TVILLINGER­NE 22/5-21/6

Hvis du ikke kom på loppemarke­d eller lignende i går, får du chancen igen i dag. I hvert fald ser det ud til, at du kunne gøre dig en god handel, både i rollen som saelger/køber. Med tiden kan det vaere, at pengene kommer mange gange igen. Men det bliver ikke let at forhandle.

VAEGTEN 24/9-23/10

Du har en søndag hvor du føler dig under pres, saerligt i forhold til ting du gerne vil opnå, og du vil helst ikke skuffe folk, når først du har lovet dem noget. Du kunne spørge, om det ikke gaelder de fleste mennesker, men du er saerligt ked af at skuffe. Du kan ikke gøre alle tilfreds.

VANDBAERER­EN 21/1-19/2

Tag det ikke for tungt, hvis du ikke synes du når alt det du burde. Der er mange ting at holde styr på i livet, isaer rent arbejdsmae­ssigt. Det samme var tilfaeldet i går. Men i går løb du staerkt for at indhente det forsømte - i dag accepterer du måske, at ingen er på pletten altid.

KREBSEN 22/6-22/7

Du er stadig i centrum denne søndag, nyd dagen fuldt ud. Du kan nå en masse, og du vil føle at folk er villige til at hjaelpe dig. Det kan have noget at gøre med, at du måske har skruet charmen på for tiden. Men der kan vaere enkelte, der ikke falder for det. Tag dig ikke af dem.

SKORPIONEN 24/10-22/11

Selvom du måske går med tanker om at rejse, er det ikke sikkert det er lige nu, du skal gøre noget ved sagen. Allerede om et par uger, kan det vaere der kommer et bedre tilbud at gå efter. Skal du endelig bestille noget nu, så gå isaer gerne efter afbudsrejs­er og lignende i den genre.

FISKENE 20/2-20/3

Man kan ikke altid have overskud til andre mennesker, og i dag vil du, der ellers altid er rummelig, måske ikke helt kunne overskue og rumme, at folk netop ofte bruger dig, når de har brug for lidt omsorg. Så tag søndagen fri, og nyd at vaere fri for bekymringe­r. Sluk telefonen.

 ??  ??

Newspapers in Danish

Newspapers from Denmark