Ekstra Bladet

Nu skifter Medina navn igen-igen-igen

- SIGNE SKOV FOTO: MOGENS FLINDT sih@eb.dk

Frederikke, Andrea og Medina. Kaert barn har mange navne, og nu har popstjerne­n Medina skiftet sit borgerlige navn fra Frederikke Hansen til Medina Danielle Oona Valbak – igen.

Det skriver Se og Hør. En gennemgang af cvr-registeret dokumenter­er navneskift­et yderligere. Det er ikke laengere muligt at slå popsangeri­nden op i cpr-registeret. Her har hun fået navne- og adressebes­kyttelse.

Så sent som i februar skiftede sangeren sit navn fra Medina Danielle Oona Valbak til det mere simple Frederikke Hansen. Tilbage i 2003 skiftede hun også navn – dengang fra Andrea Fuentealba Valbak.

Bøde på 43.500 kr.

Denne gang kommer navneskift­et kommer få dage efter, at popstjerne­n fik en dom for at køre bil i spiritus- og narkopåvir­ket tilstand.

Medina blev idømt en bøde på 43.500 kroner samt en frakendels­e af kørekortet i tre og et halvt år for at have kørt bil, mens hun var påvirket af alkohol og kokain.

Flere gaester må se langt efter

når sommerens festivaler løber af stablen. Sangerinde­n og ’X Factor’dommeren har nemlig valgt at aflyse sine planlagte optraedene­r. – Det er ikke saerlig mange jobs, det handler om, men på grund af timing har vi valgt at aflyse eller rykke koncertern­e til naeste sommer, fortaeller sangerinde­ns booker, Henrik Seifert, fra PDH Music.

 ?? FOTO: MOGENS FLINDT ?? Popstjerne­n Medina har gennem tiden heddet flere forskellig­e ting.
FOTO: MOGENS FLINDT Popstjerne­n Medina har gennem tiden heddet flere forskellig­e ting.
 ??  ??

Newspapers in Danish

Newspapers from Denmark