Ekstra Bladet

Det hårdeste jeg har prøvet

-

Et år efter skilsmisse­n fra sin mand og faderen til sine to børn fandt Pernille Rosenkrant­z-Theil kaerlighed­en igen. I 2015 stod hun frem med sin nye kaereste, Rune Baastrup, og i 2017 kunne hun fortaelle, at de nu var blevet en sammenbrag­t familie med fem børn, når alle var hjemme, og med faelles adresse på Frederiksb­erg. Men heller ikke denne gang holdt kaerlighed­en.

– Vi er ikke sammen mere. Det er laenge siden, vi sagde ’stop’, fortaeller Pernille Rosenkrant­z-Theil, som dermed er rykket videre fra parrets faelles hus og nu deler en stor lejlighed med en veninde og hendes to børn.

– Hver anden uge er jeg alenemor, og det er 100 gange nemmere. Det der sammenbrag­t-familie-koncept synes jeg eddermame holder hårdt. Det er noget af det hårdeste, svaereste og mest udfordrend­e, jeg har prøvet i hele mit liv.

– Hvordan svaert?

– Alle voksne har forskellig­e måder at opdrage deres børn på. Selv når mor og far er sammen, ser man forskellig­t på det. Hvis det så ikke er faelles børn, og den anden skal begynde at blande sig i, hvordan man opdrager sine børn, er det bare svaert.

– Jeg slappede aldrig af i det. Ikke et eneste øjeblik. Det var meget stressende for mig, siger Pernille, der føler sig rigtig godt tilpas med at vaere alene med sine to unger på ni og ti år.

– Det er så utrolig dejligt at vaere alene med børnene. Der er bare en helt anden ro på.

– Så du kunne ikke finde på at gøre det igen, hvis tingene udvikler sig i den retning?

– Det ved jeg ikke. Det der med at sige ’aldrig’ eller ’altid’ er jeg holdt op med.

Newspapers in Danish

Newspapers from Denmark