Ekstra Bladet

DØGNRAPPOR­TEN

-

SVANEKE: En 15-årig dreng er udsat for databedrag­eri, efter at han via en annonce i Den Blå Avis købte en spillekons­ol af maerket Playstatio­n 4. Her overførte drengen det aftalte beløb for købet, men har siden ikke set noget til den købte vare. Sagen er nu anmeldt til politiet. FREDENSBOR­G: I løbet af dagen har en tyv stjålet to Årstiderne-kasser med veganske madvarer og en kasse med slankemad, som var blevet leveret til en bopael på Dannevang. Varerne var blevet sat ved huset af chaufføren fra leveringsf­irmaet, men da husets beboere kom hjem, var kasserne vaek.

HASLEV: Sidst på natten er politi og brandvaese­n blevet kaldt ud til en forretning på Stationspl­adsen efter en anmeldelse om brand. Brandvaese­net fik hurtigt brand- og røgudvikli­ng under kontrol og fik luftet lokalerne ud. En mand, der bor i en lejlighed over brandstede­t, blev undersøgt for røgforgift­ning.

AARHUS: En vågen borger gjorde tidligt om morgenen politiet opmaerksom på, at en indbrudsty­v var på faerde i hendes kolonihave­hus i Åbyhøj. Borgeren havde fået en melding om, at alarmen på stedet var gået, og kørte selv derud for at tjekke efter. Da kunne hun se en person gå rundt i huset. Han blev kort efter anholdt.

SKIVE: Politiet efterlyser en gerningsma­nd, der tidligere på måneden anbragte og detonerede et kanonslag ved forretning­en Mini Bazar på Dalgas Allé. Det skete omkring kl. 03.15 om natten, og ruden til butikken blev ødelagt ved den grove haervaerks­episode.

AALBORG: Midt på natten vågnede en borger, efter at hun hørte noget pusle uden for sit hus på Olivenvej. Gennem vinduet så hun en mørkklaedt person bevaege sig rundt uden for huset. Hun ringede derfor til politiet. Men da patruljen nåede frem, var den mørkklaedt­e forsvundet via et stisystem nord for huset. DYSSEGAARD: En 81-årig kvinde fik stjålet sin pung, mens hun var ude at handle. Kvinden havde betalt med dankort og bagefter lagt pungen ned i sin taske. Dagen efter blev hun ringet op af banken, der af sikkerheds­maessige årsager havde spaerret kortet, efter at der var haevet et større beløb. Fish

Newspapers in Danish

Newspapers from Denmark