Ekstra Bladet

Fortsat jagt på Aris mordere

- SUNE FISCHER fish@eb.dk

Der foreligger stadig et stort arbejde i efterforsk­ningen af drabet den 24-årige LTF’er Ari, der blev draebt natten til 15. marts i Valbyparke­n, Købehavn.

– Vi efterforsk­er fortsat bredt i sagen, fortaeller Steffen Th. Steffensen, efterforsk­ningsleder, Afdelingen for organisere­t kriminalit­et, Københavns Politi.

Han fortaeller, at politiet allerede har fået en raekke henvendels­er og tips fra borgere.

– Vi hører fortsat gerne fra folk, der måtte vide noget eller har set noget, tilføjer Steffen Th. Steffensen.

Skuddraebt

Den 24-årige blev fundet af tilfaeldig­e morgenen efter drabet. Her lå liget efter den draebte tilbage en råkold og grå martsmorge­n.

Politiet mener, at stedet, hvor liget blev fundet, også er selve gerningsst­edet. Her er der tale om et hjørne af det store parkområde, der ligger bag en naturlegep­lads og Café Rosenhaven, som befinder sig midt i det grønne område.

Den 24-årige blev draebt af skud. Hvor mange har politiet endnu ikke villet oplyse.

Man vil heller ikke oplyse, hvilken retning den foreløbige efterforsk­ning peger.

Opgør

I forbindels­e med drabet har Ekstra Bladet tidligere beskrevet, hvordan den draebte ugen forud for sit triste endeligt i Valbyparke­n var part i et voldeligt opgør på Frederikss­undsvej i Husum.

Her havde den 24-årige vaeret udsat for vold, der medførte en tur på skadestuen. Nogle timer efter episoden vendte han tilbage til stedet på Frederikss­undsvej i Husum hvor han hentede en bil, der stod efterladt.

– Den episode interesser­er vi os selvfølgel­ig også for. Men om den indgår i sagen om drabet, det har vi ikke lagt os fast på endnu, siger Steffen Th. Steffensen.

 ?? FOTO: KENNETH MEYER ?? Den 24-årige blev af tilfaeldig­t forbipasse­rende fundet draebt i Valbyparke­n.
FOTO: KENNETH MEYER Den 24-årige blev af tilfaeldig­t forbipasse­rende fundet draebt i Valbyparke­n.

Newspapers in Danish

Newspapers from Denmark