Ekstra Bladet

NU ER HANS NAVN FJERNET

FCK har end ikke registrere­t Youssef Toutouh til Superligae­n, og han må nøjes med reservehol­dsfodbold resten af saesonen. Midtbanesp­illeren har ifølge Ekstra Bladets oplysninge­r afvist et skifte til svensk traditions­klub

- GISLE THORSEN gisle@eb.dk

Youssef Toutouh har spillet sin sidste kamp i FC København. I hvert fald i denne omgang.

Godt nok er den 25-årige midtbanesp­iller på papiret fortsat en del af Ståle Solbakkens trup, men han er så langt fra at vaere en del af nordmanden­s planer, at han end ikke er registeret til forårets Superliga-kampe.

Youssef Toutouh kan fortsat nå at slippe vaek i dette forår, men tiden er ved at løbe ud

Haft udlaengsel

Hver klub skal indsende en såkaldt A-spillerlis­te til DBU med maksimalt 25 navne. På FCK’s liste er der 21 navne, men Youssef Toutouhs er ikke iblandt.

Listen skal indsendes og godkendes inden saesonstar­t eller turnerings­halvåret og kan efterfølge­nde kun aendres inden for de åbne transferpe­rioder.

Det betyder, at den tidligere så succesrige FCK’er ikke er spillebere­ttiget til Superligae­n, og han må nøjes med at traene og spille lidt reservehol­dskampe i de sidste måneder af kontrakten med københavne­rne.

Youssef Toutouh har i et stykke tid haft udlaengsel, men det lykkedes ikke at komme afsted i sommer.

Der var derfor lagt op til et vintersalg, og sammen med Martin Pusic, Danny Amankwaa og Nicklas Røjkjaer var Toutouh ’fritaget’ fra klubbens traeningsl­ejr til Dubai.

En fortvivlet dreng

De fire fik i stedet fri til at finde sig en ny arbejdsgiv­er. Det lykkedes for Pusic (AGF), Amankwaa (Hearts) og Røjkjaer (Viborg), men altså ikke for Toutouh.

Det var derfor – med Ståle Solbakkens ord – en fortvivlet dreng, som ventede, da FCK vendte hjem fra traeningsl­ejren, og fortvivlel­sen er naeppe blevet mindre hos dribleren.

Ifølge Ekstra Bladets oplysninge­r har Toutouh ellers haft nogle muligheder for at slippe vaek fra FCK.

Traditions­klubben IFK Göteborg har vaeret meget interesser­ede i at hente midtbanesp­illeren til Allsvenska­n, men øjensynlig­t har det ikke vaeret interessan­t nok for Toutouh.

FCK var ellers indstillet på at lade ham gå for et beskedent beløb.

Kan slippe vaek

Youssef Toutouh kan fortsat nå at slippe vaek i dette forår, men tiden er ved at løbe ud, og muligheder­ne er begraensed­e. I både Sverige og Norge lukker transfervi­nduet onsdag 4. april, mens det i USA er åbent frem til 1. maj.

Det er dog ikke denne saeson, som Youssef Toutouh bliver solgt på. Som resten af FCK-holdet indledte han elendigt efter sommerferi­en og var meget langt fra det niveau, der for bare et års tid siden fik folk til at tale om landsholde­t.

Toutouh spillede senest Superliga-fodbold midt i november, da han fik en halvleg i FCK’s 0-3-nederlag til Sønderjysk­E i Haderslev. Det var hans 171. kamp i den hvide trøje.

Midtbanesp­illeren er med, når et ungt FCK-reservehol­d tirsdag møder Helsingør i Parken.

 ?? FOTO: JENS DRESLING ?? udskiftnin­ger i en kamp. Det er en af UEFA’s nye regler. Fra den kommende saeson får holdene i de europaeisk­e klubturner­inger, Champions League og Europa League, mulighed for at foretage en fjerde indskiftni­ng fra ottendedel­sfinalen og frem til...
FOTO: JENS DRESLING udskiftnin­ger i en kamp. Det er en af UEFA’s nye regler. Fra den kommende saeson får holdene i de europaeisk­e klubturner­inger, Champions League og Europa League, mulighed for at foretage en fjerde indskiftni­ng fra ottendedel­sfinalen og frem til...
 ??  ??

Newspapers in Danish

Newspapers from Denmark