Ekstra Bladet

Tivoli: Det er vi selvfølgel­ig rigtig kede af

-

Tivoli, som ikke vil stille op til et interview, har sendt en lang mail, hvori der bl.a. argumenter­es for, at der ikke var tale om en civil anholdelse, fordi maendene selv valgte at blive, hvilket de over for Ekstra Bladet afviser.

– Var vi gået, var vi blevet overmandet, siger Fatih Sime.

Tivoli-pressechef Plank skriver: Torben

’De mistaenkte blev bedt om at blive på politiets anbefaling. Da politiet ankom og foretog afhøring af de omtalte gaester, blev vidnerne til det påståede tyveri pludselig usikre. Det viste sig, at der var tale om en stor misforståe­lse.’

Vi gi’r en Tivoli-tur

’Det er vi selvfølgel­ig rigtig kede af, da vi naturligvi­s ikke har til hensigt at udstille eller beskylde gaester for noget, de ikke har gjort. De, som anmeldte dem, virkede meget overbevist­e, og derfor tog vi kontakt til politiet og fulgte deres anvisning.’ Han fortsaette­r:

’Vi vil gerne give en uforbehold­en undskyldni­ng til de omtalte personer, der uretmaessi­g, og under uheldige omstaendig­heder, blev mistaenkel­iggjort.’

Han lover at refundere regningen for den mad, de ikke spiste. Han vil tilbyde dem at ’komme ind til os og få snakket sagen igennem, så alle kan laegge episoden bag sig. Og vi inviterer også gerne på en Tivoli-tur’, lyder det fra Torben Plank.

Det viste sig, at der var tale om en stor misforståe­lse

 ?? FOTO: STINE TIDSVILDE ?? ’Vi vil gerne give en uforbehold­en undskyldni­ng til de omtalte personer’, skriver Tivoli-pressechef Torben Plank i en mail til Ekstra Bladet.
FOTO: STINE TIDSVILDE ’Vi vil gerne give en uforbehold­en undskyldni­ng til de omtalte personer’, skriver Tivoli-pressechef Torben Plank i en mail til Ekstra Bladet.

Newspapers in Danish

Newspapers from Denmark