Ekstra Bladet

NIELS HAR BRUGT 100.000 KRONER PÅ DATING

- HEINE JØRGENSEN

Udspekuler­ede chat-sider lokker sårbare maend til at betale mange penge for ingenting Listen med navne og telefonnum­re har vi fået fra nogle af de chat-operatører, der udgiver sig for at vaere aegte kvinder. Og maendene, der har brugt formuer på kontakten, er en blandet skare af alt fra laeger til revisorer og arbejdsmae­nd. Da Niels sidste år oprettede en profil på hjemmeside­n hemmeligfl­irtservice.com, håbede han at finde en kvinde at dele tilvaerels­en med, efter at han selv havde vaeret igennem en meget svaer tid af sit liv.

– Jeg er stadig på hjemmeside­n. Jeg har vaeret der ti måneder uden nogen gevinst. Jeg har brugt mange penge på det, fortaeller han, da Ekstra Bladet fanger ham på telefonen.

Niels er blot en af de mange danske maend, Ekstra Bladet har vaeret i kontakt med.

– Det er meget rart at have en at skrive med, når man har muret sig inde i laengere tid, forklarer Niels om baggrunden for, at han så laenge har betalt dyrt for kontakten med profilen, som det aldrig er lykkedes ham at få så meget som et telefonnum­mer ud af.

– Hun skrev, at hun var sygeplejer­ske. Men hun ville ikke fortaelle, hvor hun arbejdede.

Andre maend fortaeller om det samme mønster. Profiler, de tror er aegte, bliver ved med at udskyde aftaler og naegter at kommuniker­e andre steder end på den dyre chat-hjemmeside:

– Hun ville ikke af med oplysninge­rne, siger Jens om

Jeg synes faktisk, at det burde vaere strafbart

 ?? FOTO: OLIVIA LUFTLUND ?? Kostbare klik
Jagten på kaerlighed er dyr for danske maend, der lander på datingside­r som denne.
FOTO: OLIVIA LUFTLUND Kostbare klik Jagten på kaerlighed er dyr for danske maend, der lander på datingside­r som denne.

Newspapers in Danish

Newspapers from Denmark