Ekstra Bladet

Vi taler ikke med pressen

-

Ifølge adskillige mails fra chat-firmaet Cloudworke­rs Ltd. i London styres de danske chat-operatører blandt andet af en person med navnet Freda Agyemang.

Men selvom hun ifølge dokumenter­ne er ansvarlig for at instruere operatører­ne i at narre så mange penge ud af de ofte uvidende kunder på hjemmeside­rne som muligt, så naegter hun at fortaelle noget som helst om firmaets arbejde.

Laegger røret på

Ekstra Bladet skrev først en laengere mail til hende og en anden chef i firmaet med navnet Jamie Keogh. Da ingen af dem efter flere dages ventetid havde svaret tilbage, ringede vi i stedet og fik Freda Agyemang i røret:

– Desvaerre taler vi ikke med pressen, lyder det fra London, da vi beder om et interview.

– Vi skriver om jeres rolle i den her sag og vil gerne have et interview med den ansvarlige hos Cloudworke­rs, hvis det altså ikke er dig?

– Men jeg vil ikke sige noget.

– Hvorfor ikke?

– Det vil jeg bare ikke.

– Har du andre ledere hos Cloudworke­rs, som vi kan tale med?

– Ingen vil tale med pressen. Og sådan er det.

– Vi er også interesser­ede i at tale med dem, der ejer de her hjemmeside­r, og som I laver chat-arbejdet for. Har du mulighed for at saette os i kontakt med dem?

– Ingen kommentar. Tak. Hav en god dag, svarer Freda Agyemang og afbryder samtalen.

Skjuler sig i Caribien

Heller ikke gentagne henvendels­er til firmaet Festivus Media B.V. i Holland, der angivelig driver hjemmeside­rne, er blevet besvaret.

Det samme gaelder forsøget på at få kontakt med hjemmeside­rnes officielle ejer, Unlimited Contact Group, der har adresse i Curaçao i den sydlige del af Det Caribiske Hav.

Newspapers in Danish

Newspapers from Denmark