Ekstra Bladet

I øvrigt mener

-

at Lisa Melohn fra Solrød Strand må leve på en anden planet. Jeg kender ingen sygeplejer­sker, som arbejder deltid og får fuld løn. Det er mere modsat. Madpakken kan sluges eller måske ikke nå at blive spist. Du, Lisa, vil nok gerne behandles, hvis du bliver akut syg eller eksempelvi­s skal have din penicillin intravenøs­t til tiden. Du fatter åbenbart ikke, at der mangler sygeplejer­sker. At tillaeg for at arbejde nat, juleaften, og hvor alle andre tager det som en selvfølge at holde fri, aflønnes med småpenge. Ved ikke, på hvilket niveau du befinder dig, men det kan ikke vaere blandt dem ’på gulvet’.

Helle Lomholt Sygeplejer­ske, Nykøbing S.

at hver gang jeg hører ordet ’Kattegatbr­o’, spaender jeg hanen på min ... nå nej, sådan en har jeg ikke! Hvem er det, der tror, at flere og flere i fremtiden vil få mere og mere travlt? Er 60’erne gået helt hen over hovedet på dem – eller var de endnu ikke født?

Ulrik Jensen Reersøgade 16 København Ø

at Deniz fra artiklen 29. marts er storklynke­r. Han har haft praecis de samme muligheder som andre unge i Danmark, han havde endda to rollemodel­ler hjemme, da begge foraeldre taler dansk og havde arbejde. Men til trods for det vaelger han en mere ’spaendende’ vej med kriminalit­et og bander. Vi må alle traeffe beslutning­er i livet, men må også selv stå på mål for dem – gode som dårlige. Nu må Deniz nok til at traeffe nye og mere fornuftige beslutning­er. Men stop det klynkeri, der er kun én direktør i dit liv, og det er dig selv. Klaus Strandgaar­d Bjerringbr­o

at dansk politi kan anholde folk, der begår vold, den ene dag og dømme dem den naeste dag. Hvad kan DBU’s Disciplina­erudvalg gøre? Intet! Hobro og Sønderjysk­E når at afvikle kampe, inden udvalget kommer med sin løsning, og det er en ren skandale. Man kommer uden tvivl med den undskyldni­ng, at der har vaeret påskeferie? Dansk politi holder ikke påskeferie. Det her drejer sig om fair play.

Allan Karlsson Hvidtjørne­n 9 Dragør

Newspapers in Danish

Newspapers from Denmark