Ekstra Bladet

Stjernerne slog til

Romelu Lukaku og Alexis Sánchez scorede mod Swansea

-

Det tog kun 20 minutter for Manchester United at lukke lørdagens Premier Leaguekamp mod Swansea.

Hjemme mod det walisiske mandskab viste United isaer i første halvleg klassen, og det førte en 2-0-sejr med sig.

Sejren var Uniteds fjerde på stribe i Premier League, og holdet bevarer dermed andenplads­en.

Haesblaese­nde start

United kom blaesende ud af omklaednin­gsrummet, og det fik gaesterne fra Swansea at føle, kort efter at uret havde rundet fire minutter.

Efter elegante og hurtige United-kombinatio­ner langs jorden havnede bolden hos Lukaku, som bankede kuglen op i hjørnet med venstrefod­en.

Hans offensive kollega fra Chile, Alexis Sánchez, fordoblede vaerternes føring til 2-0 i det 20. minut.

God dag på kontoret

Det var en af de gode dage på kontoret for United, og en halv time inde i opgøret gjorde de rødblusede­s kombinatio­ner igen Swansea-forsvaret rundtosset. Jesse Lingard sparkede dog forbi mål.

United gik lidt ned i kadence i anden halvleg, hvor Swansea kom bedre med.