Ekstra Bladet

Sim-Salah-bim: Liverpool i comeback-sejr 1 2

-

1-0 Luka Milivojevi­c (13 str.), 1-1 Sadio Mane (49), 1-2 Mohamed Salah (86) ------------------------------

Liverpool fik i går et glimrende afsaet til onsdagens første Champions Leaguekvar­tfinale mod Manchester City.

På Selhurst Park sejrede Jürgen Klopps tropper med 2-1, efter Crystal Palace ellers havde ført med 1-0 ved pausen.

Nederlaget betyder, at Crystal Palace stadig er i nedrykning­sfare.

Taet på

London-klubben havde ellers muligheder­ne for at få point i en kamp, hvor Wilfried Zaha endnu en gang viste sin store betydning for Crystal Palace.

Ivorianere­n har døjet med en knaeskade, og klubben har tabt samtlige ni ligakampe i denne saeson, som han ikke har deltaget i. Men i går var han klar, og han fik markeret sig fra start.

Efter otte minutter blev han sat op til en stor chance, men Liverpool-keeper Loris Karius reddede flot til hjørnespar­k.

Liverpool overtog

Bare tre minutter senere blev målmanden den lille i duellen. Karius sprang voldsomt ud i Zaha, der var fri i feltet, og dommeren takserede forseelsen til straffe. Det satte Luka Milivojevi­c sikkert ind til 1-0.

Derefter fik Liverpool mere initiativ og kom også frem til muligheder. Sadio Mané ville have et straffespa­rk efter 24 minutter, men fik i stedet stanget et gult kort i hovedet for film.

Fire minutter efter pausen skulle han endelig få lov at juble. James Milner sendte et hårdt, fladt indlaeg til forreste stolpe, hvor Mané dirigerede udligninge­n ind.

Salah slog til

Ligatopsco­rer Mohamed Salah havde optraek til et par gode muligheder, men først seks minutter før tid kom forløsning­en.

Andrew Robertson fandt Salah med et tempereret aflevering i feltet, og Salah snød sin oppasser med et smart traek, før han i sikker stil fandt netmaskern­e med sin 29. ligascorin­g i saesonen.

?? FOTO: JASON CAIRNDUFF/RITZAU SCANPIX ?? Alexis Sánchez, der her her forsøger sig med hovedet, satte allerede efter 20 minutter bolden ind til slutresult­atet 2-0 til Manchester United.
FOTO: JASON CAIRNDUFF/RITZAU SCANPIX Alexis Sánchez, der her her forsøger sig med hovedet, satte allerede efter 20 minutter bolden ind til slutresult­atet 2-0 til Manchester United.
 ?? FOTO: AP ?? Mohamed Salah scorer til slutresult­atet 2-1 til Liverpool.