Ekstra Bladet

Skilsmisse­n fra Thomas varede tre måneder

-

’Jeg er f*cking hot!’ efterlader ingen tvivl om, at Renée Toft Simonsen er et stort familiemen­neske, eller at hendes reaktioner ligner alle andre kvinders i overgangsa­lderen.

Der bliver vrisset, når temperamen­tet koger – isaer hvis Thomas ligger og fiser den af på sofaen, når hun selv oplever at vaere travl – en klassiker, vil mange sikkert sige.

Men den lange periode med de svingende hormoner fik hende også til i overført betydning at kigge sig i spejlet, og det, hun så dybt inde, gjorde hende utilfreds.

– Jeg blev skilt fra min første mand på grund af hans alkoholmis­brug. Men skilsmisse­n fra Thomas handlede om, at jeg var ved at miste mig selv. Vi havde vaeret sammen i 20 år, og vi havde haft så travlt, at vi havde glemt at passe på hinanden.

Uheldigt foto

Jeg måtte vaek på det tidspunkt, for man glemmer at se rigtigt på det, man har i hverdagen. I min optik var det ikke hyggeligt eller kaerligt mere. Det dyrebare var forsvundet.

Men knap var parret gået fra hinanden officielt, før et paparazzo-foto dukkede op i ugebladene. Det viste Thomas på en altan med en smuk laege, der så ud til at tilbyde mere end en trøstende skulder.

– Det var virkelig uheldigt med det foto. Dårlig timing og synd for børnene, fastslår Renée Toft Simonsen.

Men hvad det foto end var årsagen til, så er faktum, at det ikke varede laenge, før Thomas var tilbage.

– Faktisk gik der vel reelt kun tre måneder, fra vi gik fra hinanden, og til vi var sammen igen, griner hun.

Aftalen havde hele tiden vaeret, at de skulle vaere gode venner og hjaelpes om børnene, så Thomas kom jaevnligt på visit.

– En aften sad vi alle og drak te og hyggede, men så gik børnene ud, og så ved jeg dybest set ikke, hvad der skete. Lige pludselig sad han og kyssede mig. Det virkede som et mirakel. Vi sad der, som om vi var helt unge. Forfjamske­de og rundtossed­e af glaede og lykke. Og siden har han ikke flyttet sig, konstatere­r hun med en lille latter.

 ?? FOTO: ANTHON UNGER ?? Renée Toft Simonsen og Thomas Helmig til Robert-uddelingen i 2016. Parret blev gift for snart 18 år siden.
FOTO: ANTHON UNGER Renée Toft Simonsen og Thomas Helmig til Robert-uddelingen i 2016. Parret blev gift for snart 18 år siden.
 ?? FOTO: ERNST VAN NORDE ?? Der skete et mirakel. Pludselig sad vi og kyssede over kaffen fortaeller Renée Toft Simonsen.
FOTO: ERNST VAN NORDE Der skete et mirakel. Pludselig sad vi og kyssede over kaffen fortaeller Renée Toft Simonsen.

Newspapers in Danish

Newspapers from Denmark