Ekstra Bladet

Oplaeggere­n

Har for første gang i saesonen set gode ud to kampe i streg. Nu satser holdet på et mindre mirakel

- THOMAS N. ANDERSEN tna@eb.dk

Vi tror 110 procent på, at det kan lykkes at redde os i gruppespil­let

Man kan dårligt kalde to sejre i traek for en stime, men man vejrer forårsluft i Randers FC, hvor Bashkim Kadrii og Saba Lobzhanidz­e endelig har sparket liv i den ellers sørgelige offensiv, som kronjydern­e har døjet med hele saesonen – og store dele af sidste saeson ligeså.

Men samtidig med at man suger forårsluft­en ned i lungerne, skal man lige slå koldt vand i blodet, hvis man holder med Randers. Der er altså stadig otte point op til OB og Sønderjysk­E, der fik haltet sig med i den ’gode’ nedrykning­spulje. Det afholder dog ikke Randers fra at gå efter det mindre mirakel.

Tror på det

– Vi tror 110 procent på, at det kan lykkes at redde os i gruppespil­let, og vi går efter det. Selvfølgel­ig bliver det svaert, men vi har nu spillet to gode kampe i traek, og jeg synes, vi har fået godt gang i vores offensiv samtidig med, at vores defensiv lukker godt af, siger Bashkim Kadrii, der selv er hovedrolle­indehaver i genopstand­elsen af Randers’ angreb.

– Saba (Lobzhanidz­e, red.) og jeg har fundet hinanden godt, og vi løber rigtigt for hinanden. Derudover ligger Mikael Boman og tager alle de usynlige slagsmål, så der bliver plads til os. Tingene er begyndt at falde i hak, og man skal ikke afskrive Randers endnu, lyder det fra Bashkim Kadrii, der lagde op til begge Saba Lobzhanidz­es mål.

En rose til Kadrii

Den dobbelte målscorer, Saba, var heller ikke sen til at sende en rose i Kadriis retning, og georgieren mener, at den genfødte Randers-offensiv kan blive tungen på vaegtskåle­n, når der skal findes nedrykkere fra Superligae­n:

– Det var fantastisk at score to gange, og det føles som om, vi endelig er på vej i den rigtige retning. Når Bashkim får bolden, så ved jeg, at der sker noget, og så er det med at vaere vågen. Hvis vi kan fortsaette samarbejde­t, så kan det blive forskellen på succes og fiasko, når saesonen slutter, sagde Saba Lobzhanidz­e.

Randers møder Sønderjysk­E ude i naeste kamp for overlevels­e.

Karakterer

Snorre, Oskar ......................

2 Tshiembe, Kevin .................

1 Martin Ørnskov ...................

1 Thomas Sørensen ..............

2 Michael Lumb .....................

1 Mathias Hebo Rasmussen (81) ......................................

2 Lasse Fosgaard ..................

2 Saeid, Mohammed (54) .....

2 Christjans­en, Jesper ...........

2 Stuberg, Emilio Simonsen (67) ...................................... 2 George, Mayron ................... 1 (54) Jeppe Kjaer .................. 2 (67) Sørensen, Adam ......... 2 (81) Vollesen, Simon Møller . Gennemsnit ...................... 1.7

 ?? FOTO: MIKKEL BERG PEDERSEN/RITZAU SCANPIX ?? Bashkim Kadrii overfor Lyngbys Thomas Sørensen. Bashkim lagde op til begge Saba Lobzhanidz­es scoringer for Randers.
FOTO: MIKKEL BERG PEDERSEN/RITZAU SCANPIX Bashkim Kadrii overfor Lyngbys Thomas Sørensen. Bashkim lagde op til begge Saba Lobzhanidz­es scoringer for Randers.

Newspapers in Danish

Newspapers from Denmark