Ekstra Bladet

’Selvfølgel­ig er vi bekymrede’

-

Lyngby leverede en fornaermen­de ringe indsats i Kronjyllan­d søndag, og end ikke et mirakel af påskedimen­sioner kan redde sjaellaend­erne fra de kommende nedrykning­splayoff-kampe.

Selv om Lyngby var ramt af flere skader i defensiven, så indrømmede forsvarsst­yrmand Thomas Sørensen, at han er bekymret for de kampe, der kommer, når gruppespil­let er slut.

– Jeg ville lyve, hvis jeg sagde, vi ikke er bekymrede, når man kigger på vores indsats mod Randers. Det var forfaerdel­igt i lange perioder, og det var så basale ting som aflevering­er over to meter, vi ikke kunne finde ud af. Så bliver man da nervøs, når der kun er fem kampe, til det for alvor går løs, siger Thomas Sørensen.

Så I har indstillet jer på, I skal i playoff?

– Ja, efter i dag, så har jeg da i hvert fald. Det kan jo vaere matematisk slut efter naeste runde allerede. Heldigvis har vi noget tid til at forbedre os, for hvis vi går i playoff sådan her, så står vi sgu ikke med gode kort på hånden. Nu drejer det sig om at få folk tilbage fra skader, og så skal vi for alt i verden få vores basale spil til at haenge sammen. Men jeg ved, vi har mere i os, lyder det med et glimt af håb fra Thomas Sørensen.

Thomas N. Andersen

Lad mig indlede med en rettelse.

Da Lyngby i februar spillede 1-1 ude mod Silkeborg efter en mandfolkei­ndsats, stod der i disse spalter, at Lyngbys startelver var for god til at rykke ud af Superligae­n. Det passer ganske enkelt ikke, når man kigger på indsatsen i Randers.

Godt nok manglede sjaellaend­erne igen Mikkel Andersen, Mathias Tauber, Jeppe Brandrup og Oliver Lund, men kollapset i Kronjyllan­d må få selv den største ven af Lyngby til at blive bekymret for, om materialet hos de kongeblå er godt nok til at overleve i Superligae­n. Denne journalist er i hvert fald kommet voldsomt i tvivl.

 ??  ??

Newspapers in Danish

Newspapers from Denmark