Ekstra Bladet

GULD VIL SKABE EUFORI

BRØNDBYS STORAKTION­AER JAN BECH ANDERSEN: Guldet er ikke et mål i sig selv i vores nuvaerende strategi

- MADS GLENN WEHLAST mgw@eb.dk

13 år uden guld. Aldrig tidligere har mesterskab­størken vaeret så lang, siden den første titel kom i hus på Vestegnen i 1985

Men før starten på Superligae­ns slutspil står Brøndby med muligheden for at vinde mesterskab­et for første gang i 13 år.

Brøndbys storaktion­aer Jan Bech Andersen er overbevist om, at når guldet på et tidspunkt igen kommer til Brøndby, vil det skabe en ganske saerlig euforisk stemning.

Ikke kun på Vestegnen men i hele Danmark blandt alle Brøndbys fans.

Ambitionen var klar

Siden Jan Bech Andersen for første gang købte sig ind i Brøndby i foråret 2013 og nogle måneder senere smed yderligere 65 mio. kr. i klubben, har ambitionen vaeret at vinde mesterskab­et. Det blev tilmed nedfaeldet i hans første målsaetnin­g, hvor ambitionen hed guld i 2018. De følgende år blev der grinet godt og grundigt over den ambitiøse målsaetnin­g, som også blev justeret i foråret 2016 i forbindels­e med strategi 6.4.

Nu taler ingen offentligt om mesterskab­sambitione­r på Vestegnen. Det vil vaere en af de store sidegevins­ter, hvis Brøndby vinder titlen allerede i naeste måned.

Ked af dårlig behandling

Jan Bech Andersen forstår til gengaeld ikke, hvorfor der blev pebet af tidligere og nuvaerende FCK-spillere i landskampe­n forleden på Brøndby Stadion, lige som han undrer sig over anklagen fra Rasmus Ankersen, formand for FC Midtjyllan­d, der beskylder dommerne for at give Brøndby saerbehand­ling.

Han kalder det en voldsom anklage mod både dommere og linjedomme­re i Superligae­n.

Newspapers in Danish

Newspapers from Denmark