Ekstra Bladet

DAGENS HOROSKOP

- AF BENJAMIN LUNDBERG www.benjaminlu­ndberg.dk

VAEDDEREN 21/3-20/4

Påsken er ved at gå på haeld, og du kan nyde lidt tid til fordybelse, saerligt af den mere udefinerba­re slags. Det kan vaere alt fra mystik til psykologis­ke emner. Du kigger nok mere på hvad der foregår bag taeppet, end på selve scenen, og snarere på fortid end nutid.

LØVEN 23/7-23/8

Du har haenderne godt skruet på i dag, og kan virkelig få gjort meget ved dit hjem, isaer hvis du har fri. Du vil nyde for eksempel at kunne fikse, eller måske restaurere på, gamle møbler fra fortiden og gøre dem mere up to date. Frem med arvestykke­rne, lad dem se dagens lys.

SKYTTEN 23/11-21/12

Selskab var i går at foretraekk­e, men nu består livet jo ofte af en serie af kontraster, så i dag vil du naturligvi­s det stik modsatte. Måske vil du have det på samme måde i morgen, når påsken er slut og hverdagen venter. Det er ikke sikkert det er muligt, så udnyt i dag.

TYREN 21/4-21/5

Påskens sidste dag bør du tilbringe sammen med din kaereste, din partner, din elskede, you name it. Er du ikke i forhold, vil du måske taenke på en gammel flamme, eller endda ringe til vedkommend­e. Du er passionere­t i dag, og har behov for at udtrykke det på staerkeste vis.

JOMFRUEN 24/8-23/9

Du kan ikke helt finde ud af hvilket ben du skal stå på denne sidste dag i påsken. Skal du blive inden for kendt arena, og tage på en lille kort tur, eller traenger du til at komme noget mere ud i det blå? Det er dagens spørgsmål. Èt er sikkert, du vil have dine naermeste med på turen.

STENBUKKEN 22/12-20/1

Du har laenge forsøgt at holde balancen, og forsøgt at gøre alle tilfredse omkring dig. Men blev de så det? I dag vil du vaere mere kompromisl­øs, og der er ikke noget der hedder “både og”. Du vaelger altid dine venner med omhu. Hellere to fugle i hånden, end ti på taget. Du er kontant.

TVILLINGER­NE 22/5-21/6

Du er praktisk anlagt i dag, isaer indenfor arbejdsrel­aterede områder, selvom du måske har fri en dag mere inden påsken slutter. Men du vil kridte skoene, og føle dig klar til at møde verden med en kontant, sej og udholdende facon. Man skal stå tidligt op, for at følge dig i dag.

VAEGTEN 24/9-23/10

Det er ikke altid nemt at blive klog på “dit og mit”, og i dag kan det netop dreje sig om, hvilke penge der tilhører dig, og hvilke penge der eventuelt tilhører andre mennesker. Har du en opsparing? Skatteopgø­relsen er kommet, kig en ekstra gang på den, tjek at alt stemmer.

VANDBAERER­EN 21/1-19/2

Du er altid kompromisl­øs, når det kommer til retten til at vaelge dine egne veje, der er ikke noget blødsødent over dig på dét punkt, og i dag vil du også vaere nødt til at vaelge mellem ting der er ”enten/ eller”. Påskens sidste dag bruger du til at indstille kompasnåle­n helt målrettet.

KREBSEN 22/6-22/7

Selvom du er kreativ i dag, kan du møde mange stopklodse­r, forhindrin­ger og røde lys. Du kan risikere hårdt slid uden for mange resultater. Dagen er mere skabt til fysisk hårdt arbejde, den energi dominerer nok mere, end din eventuelle kreativite­t. Gem krudtet til i morgen.

SKORPIONEN 24/10-22/11

Nu vender dit humør for alvor, og du vil vaere oplagt til igen at gå ud i verden. Måske noget hvor du kan teste din fysik, formåen og graenser? Hvis du har fri, bør du ikke vaelge sofaen endnu en dag, du har i den grad brug for at få rørt dig,og blive “fit-for-fight” til arbejdsuge­n.

FISKENE 20/2-20/3

Du mener at dagen skal indeholde et lille eventyr, noget der bryder graenser. Samtidig er du fuldt ud bevidst om, at påsken er lige ved at vaere slut, og at hverdagen venter i morgen. Derfor gør du ikke noget overilet, du skejer ikke ud, men du forlanger intensitet i dag.

 ??  ??

Newspapers in Danish

Newspapers from Denmark