Ekstra Bladet

I øvrigt mener

-

at israelsk militaer har skudt og draebt adskillige palaestine­nsere. Vores udenrigsmi­nister med det jødisk-klingende efternavn protestere­r slet ikke. Vi laegger os bare fladt ned for den internatio­nale jøde-lobby. Ikke så saert, at de herboende palaestine­nsere hader Danmark.

Niels Erik H. Christense­n Birkeparke­n 266 Odense NØ

at kan vi dog ikke snart blive fri for at høre mere Line Baun Danielsen?

Hun er en linselus, der bare skal i medierne. Drop hende dog.

Johnna Mortensen Teglvangen 8 Malling

at det må da vaere Erik Hjetting, Frederikss­und, der har en grim smag i munden, når han sidste mandag besvarede et laeserbrev, som han ikke var enig i, med proletaria­tets vaerste gloser.

Ak ja, vort modersmål er ikke altid lige dejligt.

Veber Finnedal København

at børnepenge fra staten bør omlaegges til at vaere et fradrag på moderens arbejdsind­komst. Dette vil styrke integratio­nen, øge arbejdskra­ften og afskraekke de mest dovne eller uduelige udlaending­e fra at bosaette sig her.

Nicolai Sennels København

at to danske diplomater er udvist af Rusland. Vores udenrigsmi­nister, Anders Samuelsen (LA), fortaeller med statsmands­mine, at det var forventet, og det er samme mønster, der viste sig, da England udviste russiske diplomater – saerdeles skarpt iagttaget af vores udenrigsmi­nister.

Dog, hr. Samuelsen, hvis vi ikke laengere er interesser­ede i fornuftigt, fredeligt samkvem med Rusland, hvad så med at kalde alle Danmarks udsendte hjem. Så kan bjørnen sgu da laere det.

I øvrigt kan Udenrigsmi­nisteriet jo ganske enkelt fortaelle russerne, at det er slut med at købe danske svin i fremtiden.

Vi rangerer vel blandt de ti store på kloden med den staerke udenrigspo­litik, vi fremviser.

Per Voetmann Gungdyvej 57 Hørning

Newspapers in Danish

Newspapers from Denmark