Ekstra Bladet

Amoralske Løkke

-

Ekstra Bladet har den sidste tid fornemt beskrevet i artikler og ledere, hvad det er for et menneske, der bestrider landets højeste embede. Afsløringe­r, der helt klart beviser, at Lars Løkke som landsfader ikke kun agerer umoralsk, men amoralsk – citat fra EB: ’Naeppe nogen anden dansk statsminis­ter end Lars Løkke Rasmussen (V) har en professors ord for, at han har ’en anløben moral og en dårlig dømmekraft’.

Men hvorfor har flertallet af andre borgerlige aviser – de fleste udgives godt nok som Venstre-aviser – naermest lagt låg på den maengde af skandaler, LLR naesten dagligt står bag? Og helt uforståeli­gt er det, at de to landsdaekk­ende tv-kanaler stort set ikke bringer noget om skandalern­e. Når det en gang imellem lykkes for dem at få LLR på skaermen, agerer begge kanalers journalist­er kun som mikrofonho­ldere. Der er ingen forsøg på at gå i dybden med hans mange amoralske handlinger. Man har efterhånde­n den opfattelse, at manden selv bestemmer, hvornår han vil på skaermen, og befaler, hvad han skal svare på.

Manden er stadig den samme, som offentligt ikke ville undskylde sine bommerter med blandt andet taxaregnin­ger, diskoteksb­esøg, luksusrejs­er og hotelophol­d under daeknavn med mere. Han slap af sted med kun at sige, at han beklager.

Hvis nogen efter disse beklagelse­r ikke kan genkende manden, skyldes det kun, at Venstre har givet ham nyt tøj, da hans egen økonomi ikke kunne klare denne udgiftspos­t. Bag disse klaeder gemmer der sig stadig den velkendte, amoralske Lars Løkke.

Erik Sørensen Fabrikant emeritus Hyldestub

Hørup, Sydals

 ?? FOTO: JENS DRESLING/RITZAU SCANPIX ?? Erik Sørensen er glad for Ekstra Bladets artikler om statsminis­ter Lars Løkke Rasmussen.
FOTO: JENS DRESLING/RITZAU SCANPIX Erik Sørensen er glad for Ekstra Bladets artikler om statsminis­ter Lars Løkke Rasmussen.

Newspapers in Danish

Newspapers from Denmark