Ekstra Bladet

Branchen var for hård

-

Den yngste bror med de runde briller blev spillet af Mikkel Sundø, der i dag har lagt både det nørdede look og skuespille­rkarrieren bag sig.

I dag har 26-årige Mikkel Sundø en kandidatgr­ad i Finance and Strategic Management fra Copenhagen Business School og arbejder som ledelsesko­nsulent.

– Det var en barndomsdr­øm, der var sjov lige i øjeblikket, men jeg har altid haft en idé om, at jeg gerne ville gå i en anden retning, fortaeller han til Ekstra Bladet.

Alligevel havde Mikkel Sundø svaert ved at laegge skuespille­t fra sig. Han har blandt andet spillet med i flere reklamefil­m, og da han startede i gymnasiet, opsøgte han nogle af sine kontakter fra filmbranch­en.

– Jeg havde et par castings, hvor det bare ikke gik.

– Jeg havde en idé om, at var man inde i et eller andet kartotek, og så ville de ligesom ringe. Jeg var ikke klar over, hvor opsøgende man egentlig skulle vaere.

Mikkel Sundø endte med at give op.

– Jeg overvejede at søge ind på skuespilsk­olen, men jeg tror bare, at inderst inde vidste jeg, at den levevej, jeg havde i tankerne, passede meget mere til at gå den retning, jeg er gået nu.

Dengang Mikkel Sundø startede som skuespille­r, var han blot ni år gammel.

– Jeg vidste ikke engang, at man fik penge for det, så jeg vidste ikke helt, hvad det var, jeg gik ind til. Jeg følte heller ikke, at der var det helt store skuespil involveret fra min side, for jeg syntes jo egentlig, at det var en forlaengel­se af, hvem jeg i virkelighe­den var.

Jeg havde et par castings, hvor det bare ikke gik

Sjaeldent genkendt

Der er langt fra den Mikkel, som hele Danmark grinede med i starten af 00’erne, og så til den Mikkel, der nu rådgiver firmaer om god ledelse. Lige da filmene udkom, blev han stoppet på gaden og måtte skrive autografer.

– Det er sjaeldent nu. Det skal vaere nogle rimelig hardcore fans, hvis de genkender mig. Jeg tror, at det var nemmere dengang, for der havde jeg også mine runde briller.

sih

Newspapers in Danish

Newspapers from Denmark