Ekstra Bladet

Ravage i guldkampen

-

sprint fra teknisk zone, ind på banen STÅLE SOLBAKKENS og derefter ind i spillertun­nellen var afgjort et af højdepunkt­erne i Parken.

Det afsindige 300 meter zigzag-amok-løb kom selvfølgel­ig som reaktion på Federico Santanders sejrsmål i de absolutte sidste sekunder af kampen mellem FCK og FCN. En kamp, FCN havde ført 1-0, men som FCK aendrede på en staerk anden halvleg.

Solbakken naeppe taenkt på pengene, da NU HAR STÅLE

2-1-sejren kom i hus, men det er vaerd at huske på, at FCK-koncernen har budgettere­t med rundt regnet 75 millioner kroner som resultat af deltagelse i gruppespil­let i Europa League. Derfor faldt Federico Santandérs kasse på et tørt sted.

over FCN er tredjeplad­sen kommet vaesentlig MED SEJREN taettere på – og det er Europa League altså også, selvom en fjerdeplad­s OGSÅ kan give en billet til det selskab, men det kraever hjaelp fra enten Brøndby eller FCM.

Nu skal sigtet fra FCK’s side naturligvi­s vaere indstillet på tredjeplad­sen og når nu vi har taevet på FCK gennem store dele af saesonen, så er der også grund til at rose en storslået anden halvleg.

det udtryk, Ståle Solbakken gerne vil have HER SÅ MAN frem. Indlaeggen­e lå bedre end laenge – selvom der stadig er masser af plads til forbedring – viljen var stor, og den fremadrett­ede tankegang var bredt ud til hele mandskabet. Ja, klart den bedste halvleg på denne side af vinterpaus­en for FC København.

Specielt da Rasmus Falk blev flyttet ind centralt i stedet for William Kvist, der blev pillet ud, kom der tydeligt offensivt snit over spillet.

Samtidig blev FCN overmatche­t fysisk – både i muskler, aggressivi­tet og højde – og virkede for en gangs skyld paniske, når bolden skulle spilles ud af FCK’s pres.

er de så, FCK? Ja, man ser stadig

NÅ, HVOR GODE usaedvanli­gt og U-FCK’sk mange tekniske og personlige fejl, men udtrykket er staerkt – og i Rasmus Falk og Viktor Fischer har de stadig to af ligaens mest uforudsige­lige spillere, der kan rykke ethvert forsvar op.

Så FCK kommer til at lave ravage i guldspille­t. Hverken FCM eller Brøndby får fuldt pointudbyt­te mod FCK, så her kan københavne­rne få en stor rolle at spille samtidig med jagten på bronzemeda­ljerne.

Med det lange lys på vil endnu en saeson som denne vaere uacceptabe­l for FC København og Ståle Solbakken. Derfor er opgaven som saedvanlig dobbelt.

Der skal jagtes et sportsligt mål, og naeste saesons (mester)hold skal bygge op.

anden halvleg mod FC Nordsjaell­and kan BEDØMT PÅ

Ståle Solbakken vaere godt tilfreds med begge dele – sommerens transfervi­ndue er selvfølgel­ig uden for ligningen – men de afgørende beviser skal falde mod ligaens bedste hold, og de hedder lige nu FCM og Brøndby.

Man kan sige meget skidt om den nuvaerende struktur, men i mesterskab­spillet er vi i hvert fald garanteret en lang raekke top-intense brag – og her skal Ståle Solbakken og hans mandskab bevise, at de har lagt et miserabelt efterår bag sig.

Ja, klart den bedste halvleg på denne side af vinterpaus­en for FC København

 ??  ??

Newspapers in Danish

Newspapers from Denmark