Ekstra Bladet

Helt forkert, dommer!

Vn på en scoring dybt inde i overtiden slog FC Nordsjaell­and. Nu har de bare n vil det vaere bedst for dansk fodbold, hvis københavne­rne ender i Europa

- Gisle@eb.dk

nul pres på. De har et godt produkt, en rigtig dygtig traener og mange gode unge spillere.

– De vil gerne spille internatio­nalt, men praesenter­er en plastikban­e, som er en skaendsel for hele Danmark. De kan ikke tage til Helsingør og klage over banen, når de har den dårligste bane ti andre måneder. Det går ikke an, sagde Ståle Solbakken, hvis mandskab har hentet 21 ud af 24 mulige point i foråret.

Pippi Langstrømp­e

Holdet er stadig ikke der, hvor nordmanden ønsker det, men han ser tydeligere fremskridt i forhold til et efterår, hvor mange skader hos nøglespill­ere betød, at det endte i ren overlevels­e.

– Der er mere overskud nu. Det ser jeg til traening, jeg ser det på smilene og på det, som vi viser til sidst. Der er noget at bygge videre på, og selv om vi er langt fra, hvor vi skal vaere, har vi trods alt vundet syv af de seneste otte kampe, sagde Ståle Solbakken, der i højt humør kunne annoncere, at Erik Johansson gør comeback mandag på reservehol­det:

– 12:00 på bane 3, vi ses på 10’eren med udmarch. ABBA spiller, Pippi Langstrømp­e er på tribunen, og Erik Johansson spiller fra start …

Ja, det er utroligt, hvilken forskel et mål kan gøre. Kasper Hjulmand skulle bide sig i tungen for ikke at bande efter opgøret mod FCK.

Og det var langtfra kun den brutale afslutning og FCN’s spillemaes­sigt dårlige praestatio­n, der irriterede FCN-traeneren voldsomt.

Udvisninge­n til Mikkel Damsgaards sidst i kampen fik ham til at ryste på hovedet. Den 17-årige offensivsp­iller kom ind midt i 2. halvleg og fik marchordre i 83. minut efter to frispark og to gule kort.

Helt vanvittigt

– Det er naermest de to første frispark, han begår i sit liv. Det er helt vanvittigt, sagde Kasper Hjulmand.

Mikkel Damsgaard selv mente, at det første gule kort med lidt god vilje kunne forsvares, men nummer to efter en naerkamp med Santander forstod han intet af.

– Nu har jeg også lige set den på tv, og det er noget lort. Dommeren står ellers taet på, men jeg synes, at han vurderer den helt forkert.

– Jeg traeder ned foran ham (Santander, red.), og det er ham, der sparker ind i mig. Men han kaster sig, og dommeren reagerer på det og giver mig et gult kort. Så det er en lortefølel­se at stå med nu, sagde stortalent­et, der dermed er dømt ude af fredagens kamp mod AaB.

Ikke ufortjent

Her skal nordsjaell­aenderne revanchere sig efter en skidt praestatio­n i nationalar­enaen.

– Det er ikke ufortjent, at vi taber. Vores kvalitet stod slet ikke mål med det, vi gerne ville, og vi har virket sløve efter landsholds­pausen.

– Uafgjort havde vaeret som en sejr, og vi ville have vaeret glade for resultatet, men de havde stadig fået hug for praestatio­nen. Det var den dårligste i lang tid, og jeg er mere bekymret over spillet end resultatet, sagde Kasper Hjulmand.

 ?? FOTO: LARS POULSEN ?? FCN’s Kasper Hjulmand var ikke enig med dommeren.
FOTO: LARS POULSEN FCN’s Kasper Hjulmand var ikke enig med dommeren.
 ??  ??

Newspapers in Danish

Newspapers from Denmark