Ekstra Bladet

DAGENS HOROSKOP

- AF BENJAMIN LUNDBERG www.benjaminlu­ndberg.dk

VAEDDEREN 21/3-20/4

Du er fortsat i dit mystiske hjørne. Ikke at du personligt er mystisk, men du gør dig overvejels­er om det mystiske her i livet. Hvad er mon op og ned på de helt store temaer? Og tabuer? Du taenker lige så gerne over livet som døden i dag, og folk vil gerne snakke med dig om det.

LØVEN 23/7-23/8

Din bolig, din familie og andet der vedrører mere sentimenta­le sider af livet er i spil lige nu. Du har ofte svaert ved at skille dig af med familiens “habengut”, som garanteret er gået i arv i generation­er. Der er sikkert “tung arv” i familien. Men nu kan du rydde op og løfte humøret.

SKYTTEN 23/11-21/12

I går var du muligvis rimelig flad, og du brugte forhåbentl­ig dagen på, at lade godt op. Du vil heldigvis føle dig mindre belastet, end du gjorde i går. Det er som om batteriern­e et lidt bedre opladet, hvad enten du fik hvilet eller ej. Men lige så snart du har fri, søger du eget selskab.

TYREN 21/4-21/5

Dine følelser for en kaereste, aegtefaell­e eller måske bare for én, du kunne taenke dig, at tingene skulle udvikle sig den vej med, er stadig meget store. Jalousi kan ikke udelukkes. Dog vil du vaere god til at saette ord på dine følelser, fremfor bare at fremture med din egen dagsorden.

JOMFRUEN 24/8-23/9

I dag vil du vaere mindre vaegelsind­et end du var i går. Du vil traeffe beslutning­er mere målrettet, og vide hvad du gerne vil have ud af din dag. I går rådførte du dig meget med dine naermeste, i dag vil du på alle måder handle mere på egen hånd og komme ud af ”røret”.

STENBUKKEN 22/12-20/1

Dine venner er fortsat temaet i dit liv disse dage. Hvem kan du stole på? Hvem har vaeret der for dig, når det gaelder? Måske gjorde du dig denne type tanker i går, og du vil i dag fortsaette med at taenke over den slags. Men du vil vaere mere konstrukti­v i dit syn på sagerne.

TVILLINGER­NE 22/5-21/6

I dag er du lidt mindre stejl end du var i går, og det er vist kun meget godt. Blot fordi du havde al energien i går, og du muligvis havde ret i, at en masse skulle gøres, kan det jo vaere lige så rigtigt at tage tingene ned i tempo, og tage dem én ting ad gangen, så alle kan følge med.

VAEGTEN 24/9-23/10

Din økonomi er fortsat temaet, men uanset om du skylder penge vaek, eller forsøger at indkassere dem lige nu, vil dagen vaere god. Alle parter vil agere ansvarligt, og ingen vil stå stejlt på deres eget. I vil kunne finde de løsninger der skal findes, bare I taler om det.

VANDBAERER­EN 21/1-19/2

I går var du meget fokuseret på, hvad det egentlig er du vil. Det er du fortsat. Du er dog mere villig til at lytte til råd fra andre også, end hvad tilfaeldet var i går. Du vil vaere stålsat,og have blikket stift rettet i mod målet, men du vil samtidig tage imod al den hjaelp du kan få.

KREBSEN 22/6-22/7

I dag kan du endelig få afløb for en masse, du går og har passion for. Det er svaert at taemme et vildt dyr, og det er svaert at taemme din passion i dag. Du vil dét, du vil, og du får heldigvis også lov til det, for din energi og enorme kraft vil sikkert virke inspireren­de på folk.

SKORPIONEN 24/10-22/11

Du er i bevaegelse, og du synes livet er herligt, og du går glad og gerne ud og møder nye mennesker. Du er ikke genert, du siger gerne frem, og du siger gerne til og fra. Du ser sikkert muligheder i mange ting lige nu, og du bliver også modtaget som muligheder­nes ”mand”.

FISKENE 20/2-20/3

I dag begynder hverdagen, men du kan nu alligevel finde legen midt i det hele, og bliver ikke slået ud. Du har en god humor, og de ting du igår ligefrem forlangte, har nu fundet et mere roligt leje. Du får øje på, at bare du har det sjovt, må andre vaere lige så alvorlige de vil.

 ??  ??

Newspapers in Danish

Newspapers from Denmark