Ekstra Bladet

Hun fik sin syndsforla­delse

- JULIE KRAGH jukr@eb.dk

Praecis klokken 16 slog Christians Kirke på Christians­havn dørene op til den første koncert på Medinas akustiske koncerttur­né, og køen var mange meter lang.

Alt fra børn over chikke teenagepig­er med dyre logoer til aeldre, der så hjemmevant­e ud i de guddommeli­ge omgivelser, var mødt op til den udsolgte koncert, der blev annonceret laenge før, at Medina blev idømt en bøde for spiritus- og narkokørse­l og frakendt kørekortet et halvt år.

Koncerten blev også planlagt laenge inden, at kokainskan­dalen kostede Medina – der forud for sagen tog navneforan­dring til Frederikke Hansen – jobbet som ambassadør for Folkekirke­ns Nødhjaelp. i tre

Ikke et ord om dommen

’I kraft af mit arbejde som ambassadør for Folkekirke­ns Nødhjaelp giver det mening for mig at skulle ud og spille koncerter i landets kirker’, lød det endnu på hendes Facebook-side.

Popdronnin­gen, der var solbrun efter en miniferie i Texas, var ikke meget for at kommentere dommen over for pressen, som hun mødte kort inden, hun gik på scenen i går.

– De glaeder sig til koncerten, lød det kortfattet fra Medina om sine fans reaktion på dommen.

Humøret lod dog til at stige betragteli­gt, da hun først kom ind i kirken, hvor ingen af den brogede fanskare lod til at baere nag over hendes kokain-kørsel, som hun da også på Facebook har understreg­et, at hun ’angrer dybt’.

Tvaertimod tydede alt på, at de 600 fans i kirken for laengst havde givet Medina syndsforla­delse.

Hun modtog flotte bifald, der blev sendt hjerter formet af små børnefingr­e, og flere gange kom der spontane tilråb fra tilskuerne. Dommen blev som forventet ikke naevnt med et ord.

Newspapers in Danish

Newspapers from Denmark