Ekstra Bladet

DØGNRAPPOR­TEN

-

RANDERS: En 18-årig kvinde var midt på natten rygetraeng­ende og lånte derfor kaerestens bil, så hun kunne køre på tanken efter cigaretter. Undervejs blev hun stoppet af politiet. Det viste sig, at hun endnu ikke havde kørekort. Ifølge planen skulle hun til køreprøve den følgende dag.

HILLERØD: To 15-årige er anholdt og faengslet, efter at de foregående nat menes at have stjålet en mobiltelef­on fra en 24årig mand. Tyveriet skete på stationen, hvor manden netop var stået af toget, da to unge begyndte at danse rundt om ham. Samtidig daskede de ham på lommerne, og i forvirring­en stjal de hans telefon. SANDVIG: I løbet af påsken er der blevet knust en rude i en skurvogn, der stod på parkerings­pladsen ved besøgscent­ret ved Hammershus. Fra skurvognen blev der stjålet en taendingsn­øgle til en minilaesse­r, der blev brugt til at påkøre dør og tag på skurvognen.

AARHUS: To unge maend på 18 og 20 blev anholdt i Fredensgad­e ved 18-tiden. Politiet havde fattet mistanke til duoen og fik derfor standset deres bil. Her forsøgte den ene af de to at stikke af. Det mislykkede­s, og det viste sig, at bilen indeholdt hash, kokain, MDMA samt flere tusinde kroner i kontanter. ROSKILDE: Midt på eftermidda­gen kontaktede personalet i en butik på Algade politiet, fordi de havde tilbagehol­dt en ung mand, der havde forsøgt at stikke af fra butikken. Ved biblioteks­haven var han blevet løbet op af personalet. På manden fandt man tre par bukser til en samlet vaerdi af 5300 kr. TØNDER: Politiet meddeler, at de har blitzet 14 bilister ved en kontrol på Ribe Landevej. Alle blitzede slipper med bøder og uden klip i kørekortet, da ingen af dem overskred hastigheds­begraensni­ngen alt for meget.

RØDBYHAVN: To maend har modtaget en straksdom på 30 dages faengsel og indrejsefo­rbud i seks år. Maendene har bopael i Sverige, og de blev anholdt, da de kørte i land fra faergen. Med i bilen var en 45-årig kvinde uden gyldig legitimati­on, og derfor blev de to maend anholdt og sigtet for menneskesm­ugling. Fish

Newspapers in Danish

Newspapers from Denmark