Ekstra Bladet

DAGENS HOROSKOP

- AF BENJAMIN LUNDBERG www.benjaminlu­ndberg.dk

VAEDDEREN 21/3-20/4

Stemningen er endelig i top, og du vil opleve noget i dag. Dit overskud er ret stort, og du vil ikke nøjes med det naestbedst­e. Du kan ”kickstarte” weekenden i selskab med andre eventyrlys­tne sjaele, hvor der er højt til loftet, så humøret kan få et tiltraengt opsving i dag. Nyd dagen.

LØVEN 23/7-23/8

Klar, parat til start. Nu kan du endelig få udnyttet, at du i den senere tid har haft mange ideer, men måske har du mødt modstand. I dag møder du velvilje, og du vil af folk omkring dig blive betragt som visionaer, og det vil sikkert komme bag på både dig og dem selv. Humøret stiger.

SKYTTEN 23/11-21/12

Din vedholdenh­ed de sidste par dage, overfor et par tunge omgivelser, giver endelig pote lige her inden weekenden. Nu vil du modtage belønning for, at bevare humøret, og for at du turde sige din mening enten i går eller i forgårs. Nu åbnes der op for, hvad du har at sige.

TYREN 21/4-21/5

Døren står i dag mere på klem, og nu kan du endelig få afløb for dine mange tanker du går og har for tiden. Folk omkring dig vender på en tallerken, og nu kan der endelig fyldes godt op på denne, til en kaloriehol­dig samtale om vigtige ting over god mad, måske med lidt vin til.

JOMFRUEN 24/8-23/9

I dag lettes stemningen i din taetteste familie. Den kan i hvert fald have vaeret lettere trykket de seneste par dage, hvor forskellig­hed, har vaeret dét der har vaeret i fokus. Men i dag ser I forskellig­heden som den største gave af alle, og I kan vaere støttende overfor hinanden.

STENBUKKEN 22/12-20/1

Du vil nok have mest lyst til at blive under dynen denne fredag, men du får sikkert alligevel trodset dit vaekkeur, på maerkvaerd­ig vis. Når du endelig er kommet afsted, vil dagen gå overrasken­de lettere end du troede, og hen mod aften, maerker du nok en lyst til festlighed­er.

TVILLINGER­NE 22/5-21/6

Nu er alt atter idyl mellem dig og din partner. I vil tilmed måske have positive overraskel­ser i aermet til hinanden. Om aftenen vil I sikkert vaere godt traette, og vil måske bare nyde en stille stund sammen, uden for mange ord. Er du single, kan du bruge aftenen på fordybelse.

VAEGTEN 24/9-23/10

Nu kommer der endelig fart over feltet, og du kan tage på weekend, med en følelse af at have nået en masse på ”todo-listen”. Det vil overraske dig, at du i dag, kan nå mere på én dag, end hvad du har kunnet nå de seneste to dage. En helt fantastisk start på weekenden.

VANDBAERER­EN 21/1-19/2

I dag kan du endelig føle, at du er med på alle parametre, hvilket er vigtigt for dig. Du har ofte en stor kontaktfla­de, et stort netvaerk at pleje, og du vil nu kunne få svaret alle din mails og andre haengepart­ier, i et overrasken­de tempo. Men når aftenen kommer, er du offline.

KREBSEN 22/6-22/7

Endelig kommer der atter skub i tingene, og det vil vaere tiltraengt. Der kommer gang i det hele, og nu har dig og dine kolleger sikkert endelig vaennet Jer til, at påsken både kom og gik hurtigt. De sidste par dage har nu alligevel vaeret udmattende, nyd at weekenden venter.

SKORPIONEN 24/10-22/11

I dag vender vinden, og der vil ikke vaere samme dystre skyer på himlen, som måske har virket faretruend­e på dig. Tordenskye­rne er borte. Til gengaeld kan der komme ideer til dig, som lyn fra en klar himmel, og du vil tro staerkt på dig selv og dine ideer, som føles helt rigtige.

FISKENE 20/2-20/3

Hvis gårsdagen bød på omveje, vil du i dag kende alle smutvejene og genvejene, og måske tilmed få tid til svinkeaeri­nder undervejs. Johannes Møllehave har skrevet en bog med titlen “Målbevidst­e Svinkeaeri­nder”. En glimrende beskrivels­e af din fredag.

 ??  ??

Newspapers in Danish

Newspapers from Denmark