Ekstra Bladet

I øvrigt mener

-

at når det er rigtig koldt, og en skarp vind hyler, så traekker jeg min elefanthue godt ned over fjaeset. Skal det nu vaere strafbart?

Benny Silvert

Kr. Såby

at burkaen er blevet forbudt med henvisning til kvindeunde­rtrykkelse, tvang og social kontrol. Det islamiske slør kan forbydes med nøjagtig samme argumenter.

Nicolai Sennels København

at tag nu og flyt innovation­sministeri­et samt Moderniser­ingsstyrel­sen til Aalborg, da der i dagens Danmark er mulighed for videomøde og telefonmød­er isaer fra Aalborg. Allan Karlsson Hvidtjørne­n 9 Dragør

at man kan fyre alle de landsskade­lige, venstreori­enterede journalist­er. Så kan man spare 30 procent mere. Tommy Ørum Pedersen Niels Lousdals Vej 6 Thyholm

at har ’Vild med dans’ kostet Pia Allerslev hendes politiske liv, så er det da kun ret og rimeligt! Offentligt ansatte bør nemlig slet ikke deltage i radioeller tv-udsendelse­r. Kan folketings­formanden eller ombudsmand­en ikke skride ind over for denne latterligg­ørelse af demokratie­t?

Ulrik Jensen Reersøgade 16 København Ø

at når der bliver talt om psykiatrie­n, så handler det altid om økonomi og normeringe­r. Men hvad med uddannelse­rne – er de gode nok? Jeg har vaeret psykisk syg i 41 år, og de tre laeger, der har ’behandlet’ mig, har bare gjort mig sygere og sygere og nu dybt psykotisk.

Rose Samsing Tvaervej 2

Tinglev

at man ikke kan undgå at blive usikker i forhold til at henvende sig til advokatbra­nchen, når der stadig forekommer uregelmaes­sigheder. Nu har der i lange tider vaeret omtale af advokat Christian Harlang og hans mange ’eskapader’, og han bedriver stadig advokatvir­ksomhed. Hvad er Advokatnae­vnet så vaerd?

Veber Finnedal København

Newspapers in Danish

Newspapers from Denmark