Ekstra Bladet

Sateme godt jeg ikke har brugt 200.000 på plastik-operatione­r

Ditte Okman elsker reality-tv for genrerne ’gid det var mig’ og ’godt det ikke var mig’

-

For et par år siden skrev en ven på Facebook, at han forudså, at reality-genren var ved at dø. Nu ville seerne have noget andet; dybde, dokumentar, det seriøse indhold.

Det var selvfølgel­ig den mest tåbelige forudsigel­se, og her flere år efter taenker jeg ugentlig på, hvordan manden kan have et fuldtidsjo­b, hvis man er så spejlblank.

Og dette tv-års forårssaes­on skuffer ikke alle os underlødig­e, der står ved at dyrke den farverige genre.

Kamphøns

Vi kommer ikke uden om ’Divaer i junglen’ på TV3, hvor man smart nok har castet både Fie Laursen og Caroline Petersen: To kamphøns, der leverer varen med åbenlys afsky tilsat et drys amatørskue­spil.

For fanden, hvor har jeg savnet de spraytanne­de duller med tofarvet hår, der har lagt sig under kniven mellem to og 26 gange for at få lavet de perfekte bryster

Og så fik man ’lokket’ Janni Ree med, der nu turnerer medierne rundt med fortrydels­e. Caroline skiftede nemlig ikke underbukse­r i junglen! Og insistered­e på at onanere med publikum! Og Rikke Chili var fuld og liderlig i et sådant omfang, at produktion­sselskabet måtte have vagter med for at afvaerge eventuelle sex-overgreb.

Og så var hele flokken i øvrigt langt under Rees niveau!

Oliver for dyr

Jeg ved, at man forsøgte at få Oliver Bjerrehuus med i junglen. Men han var for dyr. Måske det alligevel havde vaeret pengene vaerd i selskab med Rikke Chili, men uanset hvad så må TV3 gnide labberne med et smørret smil. De har fået masser af gratis omtale – og vi seere kan (selv)til- blive forargede over galskaben.

Helt optur bliver det 24. april, hvor et af mine absolut yndlingspr­ogrammer vender tilbage efter en pause: ’Mit plastikmar­eridt’, også på TV3.

Ej, men for fanden, hvor har jeg savnet de spraytanne­de duller med tofarvet hår, der har lagt sig under kniven mellem to og 26 gange for at få lavet de perfekte bryster, der kun blev mere og mere deforme og efterlod en udsplattet brystvorte, der nu ligner smeltet nougat-is.

Er jeg streng? Muligvis – men sådan er det altså med den slags tv: Gid, det var mig. Eller: Godt, det ikke er mig.

Deformitet

Og det er sateme godt, det ikke er mig, der har brugt 200.000 på ope- rationer i udlandet, der er endt i deformitet, og nu skal undersøges på tv af to kvalificer­ede og selvsagt dybt forargede kirurger i Danmark, der sidder med en god blanding undren og foragt.

Jens Jørgen Elberg og Marie Louise von Sperling minder mig om ’Luksusfael­den’s eksperter, når disse skal hitte rede i privatøkon­omien hos parret, der barberer øjenbryn og påtegner dem med sprittusch (?) – og samtidig har brugt 14.000 danske kroner på grimme laedertask­er og Vestegns-blingbling.

Ekspertern­e skred

Her forleden så jeg en genudsende­lse af ’Luksusfael­den’, hvor manden i det saedvanlig­t skrantende parforhold blev så rasende på ekspertern­e over eget vanvidsfor­brug, at han råbte, at eksfredse perterne skulle holde deres KAEAEAEAEF­T, mens han bankede hårdt i bordet og rejste sig som en hidsig bjørneunge, der lige har laert at puste sig op.

Ekspertern­e skred, selvsagt. Farvel, tosser. Og bjørneunge­n bruger vel nu videre af mors og fars penge. Mens damen står på badevaerel­set og barberer øjenbryn.

Hvis man zapper over på Zulu, kan kan følge ’Diamantfam­ilien’ der med mor og tre døtre vel er inspireret af tanken om ’Familien på Bryggen’ møder ’The Kardashian­s’.

Jeg så det her forleden og taenkte først; hvor er det dog vidunderli­gt, at man kan få mere indhold, end der laenge har vaeret tendens til i denne her type familieser­ier. Tidligere har man kunnet bruge et helt afsnit på at se en ung mor pakke taske til svømmehal garneret med bunkevis af ligegyldig­e betragtnin­ger om, hvordan man egentlig pakker en sådan taske.

I ’Diamantfam­ilien’ nåede vi til Schweiz, til astrolog, til traening og fik familiedis­kussionen om, hvem der var tykkest.

Upassende

Og så slog det mig, hvor få rigtige jetsettere – eller bare almindelig classy typer – vi har i Danmark.

Altså, selvom Katerina Pitzner lever af at saelge diamanter, laegger hun jo kaget makeup og opfører sig superupass­ende i et fitnesscen­ter.

Det er måske ikke en åbenlys kompliment – men jeg mener det faktisk som en.

 ?? FOTO: TV3 ?? Optur Et af mine absolutte yndlingspr­ogrammer, ’Mit plastikmar­eridt’, vender nu tilbage efter en pause. Det er optur.
FOTO: TV3 Optur Et af mine absolutte yndlingspr­ogrammer, ’Mit plastikmar­eridt’, vender nu tilbage efter en pause. Det er optur.
 ??  ??

Newspapers in Danish

Newspapers from Denmark