Ekstra Bladet

Vi skal ramme rigtigt

-

BAHRAIN (Ekstra Bladet): Forberedel­serne til Bahrains Grand Prix udløste flere spørgsmål end svar – og ikke kun hos Haas.

Ferrari var overrasken­de hurtige, Toro Rosso med ny Honda-motor i Pierre Gaslys racer ligeså, og Haas tabte lidt sig selv mellem de to sessioner. Samtidig var der større forskelle mellem teamkammer­ater end normalt. Den anden Toro Rossokører Brendon Hartley var eksempelvi­s sidst.

Tricky aftenløb

Aftenløbet i ørkenen er tricky, fordi temperatur­forskellen­e er enorme fra session til session. Desvaerre for Kevin Magnussens team var de bedst under de betingelse­r, der IKKE skal køres kvalifikat­ion eller løb under …

– Bilen aendrer sig meget, og det er klassisk her, at man prøver at lave nogle aendringer efter første traening, og så kommer man ud til anden traening, hvor det er helt anderledes. Der ramte vi ikke helt rigtigt i dag, lød Kevin Magnussens status i Bahrain.

– Men den skal sidde der i morgen (i dag, red), når det er mørkt. Jeg tror, vi har en god bil. Vi skal bare ramme rigtigt med trafik og daek.

Romain Grosjean var hurtigste Haas-kører i den vigtige anden traening med 11. bedste tid, og hans danske teamkammer­at forventer, at de kommer til at ligge omkring de ti hurtigste under tidtagning­en.

– Det kan aendre sig rigtig meget til lørdag (i dag, red) – både til den ene og den anden side. Feltet er meget spredt ud. Der er stor forskel mellem teamkammer­aterne i mange teams, og vi har set Toro Rosso vaere hurtige i dag. Faktisk også Sauber på nogle tidspunkte­r, siger danskeren.

Selv om Haas tilsynelad­ende tog et skridt bagud under traening, var teamchefen Günther Steiner ganske fortrøstni­ngsfuld, da Ekstra Bladet talte med ham

– Vi ved, hvor vi kan forbedre os.

 ??  ?? Kimi Räikkönen i Ferrari nr. syv ude med samme problem som Haas-teamet oplevede i Australien.
Kimi Räikkönen i Ferrari nr. syv ude med samme problem som Haas-teamet oplevede i Australien.
 ??  ?? Kevin Magnussen og ingeinør Giuliano Salvi forlader garagen efter en 15. plads i traeningen.
Kevin Magnussen og ingeinør Giuliano Salvi forlader garagen efter en 15. plads i traeningen.

Newspapers in Danish

Newspapers from Denmark