Ekstra Bladet

Der var ingen far til at holde tale til mit bryllup

-

Badmintons­pilleren HansKristi­an Solberg Vittinghus gik igennem en af sine bedste spillemaes­sige perioder i 2016, men i juli samme år blev Vittinghus ramt af et kaempe slag. Hans far Poul døde af kraeft. Det tog hårdt på herresingl­espilleren.

– Jeg var ekstremt ked af det. Min far har altid vaeret mit største forbillede. Selvom han var syg i laengere tid, så lå det ikke i kortene, at han skulle dø på det tidspunkt. Jeg havde svaert ved at indse, at han ikke skulle vaere her mere, siger HansKristi­an.

Knaekkede sammen

Faderen havde en stor andel i Hans-Kristians karriere. Og han har isaer vaeret savnet et par gange.

– Der er to ting, som jeg er rigtig ked af, at min far ikke har oplevet. Jeg blev gift, to måneder efter han døde. Dér ville jeg rigtig gerne have haft ham med. Det andet er, at jeg gerne ville have oplevet, at han nåede at møde sit barnebarn.

Jeg var ekstremt ked af det. Min far har altid vaeret mit største forbillede

– Jeg var til et bryllup en uge tidligere hos den tidligere profession­elle badmintons­piller Rasmus Bonde. Der knaekkede jeg helt sammen, da hans far holdt tale. Jeg taenkte, at det var min tur til at blive gift om en uge, og der var der ingen far til at holde tale. Det er det, jeg husker mest tydeligt, og det var jeg rigtig ked af.

 ?? FOTO: JENS DRESLING ?? Hans-Kristian Solberg Vittinghus savnede sin far til sit bryllup.
FOTO: JENS DRESLING Hans-Kristian Solberg Vittinghus savnede sin far til sit bryllup.
 ?? PRIVATFOTO ?? Poul Vittinghus der døde af kraeft i 2016.
PRIVATFOTO Poul Vittinghus der døde af kraeft i 2016.

Newspapers in Danish

Newspapers from Denmark