Ekstra Bladet

Stefans sundhedsor­dning opsagt: ’Det er en dårlig forretning

Stefan Bendix var mere end tilfreds med sin ordning hos Falck Healthcare – men pludselig opsagde selskabet aftalen

-

TEKST: JESPER RISE BØRJESEN

Ito år har 31-årige Stefan Bendix haft en sundhedsor­dning hos Falck Healthcare, men pludselig opsagde selskabet aftalen. ’Vi beklager meget udfaldet for dig og din virksomhed, men den sundhedsor­dning, I har haft hos os, har vist sig at vaere tabsgivend­e for vores forretning, og derfor har vi vaeret nødsaget til at opsige aftalen, så vi undgår yderligere tab’, skrev Falck Healthcare i slutningen af februar til Stefan Bendix.

Han bor i Korsør, arbejder som mekaniker ved Peugeot i Odense og rejser desuden verden rundt som racerbilsm­ekaniker 120 dage om året.

DE MANGE TIMER

i flyvemaski­ner og de gentagne ture med svensknøgl­en under racerbiler­ne er hårde ved hans i forvejen dårlige ryg. Så da Falck Healthcare selv ringede og tilbød ham en aftale via hans enkeltmand­sfirma, som han driver bibeskaeft­igelsen som racerbilsm­ekaniker igennem, slog han til.

– Jeg fortalte med det samme, at jeg har en skaev ryg, for jeg ved, at man for eksempel ikke kan blive medlem af Sygesikrin­gen Danmark, hvis man har et eller andet. Men det var ikke noget problem her, fortaeller Stefan Bendix om samtalen med Falck Healthcare.

Efter indgåelse af aftalen, der kostede Stefan Bendix 2270 kroner om året, var han i løbet af to år ved kiroprakto­r mindst en gang om måneden.

– Jeg var rigtig glad for forsikring­en, for behandling­erne hjalp virkelig meget, siger Stefan Bendix.

DERFOR VAR HAN

også noget overrasket, da Falck Healthcare pludselig opsagde aftalen. Der står nemlig intet i kontrakten om, at der er loft over antallet af behandling­er. Og han har heller ikke fået at vide, at han har vaeret for ofte forbi kiroprakto­ren.

– Jeg forstår ikke, at der slet ikke har vaeret nogen dialog omkring det her. Jeg havde gerne betalt 1000 kroner mere om året, for jeg har virkelig vaeret glad for forsikring­en, siger Stefan Bendix, der nu vil finde en anden løsning med hensyn til kiroprakto­ren, for behandling­erne kan han ikke undvaere. men vi taler naturligvi­s gerne med vores kunder og selvfølgel­ig også med Stefan Bendix, siger Kaspar Bach Habersaat, chef for pr og kommunikat­ion i Falck.

Han ønsker heller ikke at svare på generelle spørgsmål om forretning­sgangen med at lukke ned for ellers yderst tilfredse kunder, når der i aftalen ikke står noget om et loft over antallet af behandling­er.

 ?? PRIVATFOTO ?? Stefan Bendix forstår ikke, hvorfor Falck Healthcare pludselig har opsagt hans aftale, når han har vaeret ualmindeli­g tilfreds og samtidig gerne ville betale mere for at fortsaette.
PRIVATFOTO Stefan Bendix forstår ikke, hvorfor Falck Healthcare pludselig har opsagt hans aftale, når han har vaeret ualmindeli­g tilfreds og samtidig gerne ville betale mere for at fortsaette.

Newspapers in Danish

Newspapers from Denmark