Ekstra Bladet

Smerterne kom alligevel bag på hende. Hele efterårsfe­rien gik med at ligge på maven i sofaen

-

hun havde vaeret ked af siden sin konfirmati­on.

DA HUN FORTALTE

en ven om sit store ønske om en fedtsugnin­g af ’håndtagene’, introducer­ede han hende til brazilian butt lift.

Michelle Lynggreen var solgt og ville gerne ’bytte’ sine hofter til en fyldigere bagdel. På tre måneder havde den 28-årige eksil-fynbo sparet de omkring 40.000 kroner sammen til operatione­n og lavet research på de bedste klinikker og kirurger i landet.

Og hun har ikke fortrudt, da Ekstra Bladet besøger hende fem uger efter indgrebet.

– Første gang, jeg kiggede mig selv i spejlet efter operatione­n, var det 100 procent det hele vaerd. Man glemmer smerterne. Det har gjort en kaempe forskel. Jeg taenker bare: ’Wauw, er det min numse’, siger Michelle Lynggreen.

– Når jeg bare er herhjemme, går jeg nøgen rundt og kigger på mig selv hele tiden, ha ha.

Michelle Lynggreen følte sig forberedt til fingerspid­serne, da hun gik ind til operatione­n. Men smerterne kom alligevel bag på hende. Hele efterårsfe­rien gik med at ligge på maven i sofaen. Hun kunne hverken sidde ned eller ligge på ryggen.

I DAG, FLERE MÅNEDER SENERE,

hiver hun ned i sine jeans og afslører både slanke hofter og fyldige balder. Og der er ikke et eneste ar at se – hverken der hvor hun er blevet fedtsuget, eller der hvor kanylerne har sprøjtet de nye fedtceller ind.

– Jeg er blevet 100 procent tilfreds med min krop for første gang nogensinde. Det er en sen alder at kunne sige det i, men bedre sent end aldrig. Operatione­n er det bedste, jeg nogensin-

 ??  ??
 ??  ??

Newspapers in Danish

Newspapers from Denmark