Ekstra Bladet

DAGENS HOROSKOP

- AF BENJAMIN LUNDBERG www.benjaminlu­ndberg.dk

VAEDDEREN

21/3-20/4 Det bliver en stille og rolig lørdag, og det traenger du nok til efter en uge med fuld knald på. Det vil ikke blive en dag med de store svaerdslag, men mere en stille følen sig frem, hvor isaer situations­fornemmels­en er veludvikle­t. Samtidig vil du vaere målrettet, men med små skridt.

LØVEN

23/7-23/8 Det bliver en arbejdsom weekend for dit vedkommend­e. Du vil sikkert ikke helt kunne slippe en opgave. Du føler dig forpligtet. For selvom du til tider, er en naermest royal person, der kan lide at blive vartet op, er du bestemt også en loyal person, der tager din del af slaebet.

SKYTTEN

23/11-21/12 Man kan ikke altid få alt hvad man peger på, på alle supermarke­dets hylder. På et tidspunkt må man traeffe valg, og se hvor man nu selv synes, at delikatess­erne befinder sig. I dag vil du vaere kvalitetsb­evidst, og du vil ikke rutte med dine penge. Parolen er; småt, men godt.

TYREN

21/4-21/5 Denne lørdag er oplagt til en tur ud i det blå. Helst med mulighed for en vandretur, eller andet hvor du kan få brugt dig selv rent fysisk, men samtidig komme helt ned i gear og nyde naturen sammen med én eller flere du holder af. Det skal helst heller ikke koste en herregård.

JOMFRUEN

24/8-23/9 Du kan denne weekend med tålmodighe­d, bruge dine evner inden for noget kreativt. Du vil sikkert nyde formgivnin­g, eller andre typer opgaver, hvor sans for det smukke og dekorative kan komme til udtryk. Det er ligegyldig­t om du har disse evner, du vil have den fornødne ro.

STENBUKKEN

22/12-20/1 Du er stadig i det sociale hjørne, selvom tempoet i dag vil vaere mindre heftigt, end hvad det var i går. I dag spiller klaveret på dine favorit-tangenter, og dagen vil vaere praeget af orden, og dét at vaere med på noderne. Unoder, dem slipper du helt for, folk går ordentligt til vaerks.

TVILLINGER­NE

22/5-21/6 I dag kan du virke lidt fjern eller distancere­t på dine omgivelser, som om du går i din egen hemmelighe­dsfulde verden. Du kan måske virke lidt kølig og afventende på dine naermeste. Men det er fordi du sikkert spekulerer over noget fra fortiden, og du ser aerligt på tingene.

VAEGTEN

24/9-23/10 Det er ikke sikkert at du bor som i et “Bo Bedre-magasin”. Men den slags tanker vil heller ikke fylde dit hoved i dag. Du har slet ikke lyst til at bo bedre, men bliver tvaertimod meget tilfreds med dit hjem, og du vil kunne nyde at gøre lige praecis dét, du holder allermest af.

VANDBAERER­EN

21/1-19/2 Denne lørdag gør du meget status over, hvor du er i dit liv netop nu. Det gør du generelt dette år, det er som om, mange Vandmaend lige nu gennemleve­r et lille realitetst­jek. Du går mest i dine egne tanker, og går stille med dørene, men deler måske tankerne med naere venner.

KREBSEN

22/6-22/7 Kaerlighed­en er i fokus. Det er ikke den stormende forelskels­e der vil dominere billedet, men snarere trofast og loyal kaerlighed. Hvis du er i fast parforhold, vil du saerligt kunne nyde tryghed. Er du single, vil du dyrke andre taette relationer. Tiden er ikke oplagt til en date.

SKORPIONEN

24/10-22/11 Vanens magt er som bekendt staerk, og hvorfor egentlig aendre på noget der fungerer. Det vil vaere dit valgsprog i dag, hvor du vil holde dig inden for det velkendte, og hvis nu nogen beskylder dig for at vaere konservati­v, kan du jo blot fortaelle dem, at kvalitet er vigtigt.

FISKENE

20/2-20/3 Denne lørdag egner sig glimrende til receptione­r, eller andre begivenhed af den art. Har du en invitation til den slags, må du endelig ikke sige nej. Reception betyder modtagelse, og i dag vil modtagelse­n bogstaveli­g talt vaere gensidig. Folk vil vaere oprigtige og glade.

 ??  ??

Newspapers in Danish

Newspapers from Denmark