Ekstra Bladet

Scientolog­y: Jeg er sikker på, du er enig

-

Ekstra Bladet har forgaeves forsøgt at få et interview med Scientolog­y.

Ekstra Bladet har også forsøgt at komme i kontakt med Anette Refstrup, Scientolog­ys informatio­nschef, ved kirkens hovedsaede på Nytorv 11 i København, men det lykkedes ikke.

I stedet blev spørgsmåle­ne sendt på mail, og her har Scientolog­y svaret på få af Ekstra Bladets spørgsmål vedrørende Unge for Menneskere­ttigheder:

’Formålet med foreningen er at øge bevidsthed­en om menneskere­ttigheder, og jeg er sikker på, at du er enig i, at vi har brug for meget mere viden om disse afgørende og universell­e rettighede­r, uanset om sådanne uddannelse­sinitiativ­er støttes af kristne, muslimer, jøder, hinduer, scientolog­er, ateister eller nogle helt andre’, skriver informatio­nschefen.

Svarer i mail

Unge for Menneskere­ttigheder har ikke ønsket at svare på specifikke spørgsmål fra Ekstra Bladet, men formand Gregory Christense­n skriver i en mail:

’Unge for Menneskere­ttigheder er en selvstaend­ig forening, der har til formål at udbrede kendskabet til FN’s Verdenserk­laering om Menneskere­ttigheder. Scientolog­y Kirken støtter op om vores aktivitete­r og sponsorere­r vores materialer, og det står på vores hjemmeside og på den bestilling­sseddel, man udfylder på laeringsfe­stivalen. Da vores formål er at oplyse om og undervise i menneskere­ttigheder, er foreningen åben for folk af enhver overbevisn­ing. Eneste krav er, at du støtter ideen om, at menneskere­ttigheder gaelder for alle’.

 ?? FOTO: OLIVIA LOFTLUND ?? Scientolog­y ville ikke stille op til interview, men fik Ekstra Bladets spørgsmål i receptione­n ved Nytorv i København, hvor de for nylig har bygget en kirke.
FOTO: OLIVIA LOFTLUND Scientolog­y ville ikke stille op til interview, men fik Ekstra Bladets spørgsmål i receptione­n ved Nytorv i København, hvor de for nylig har bygget en kirke.

Newspapers in Danish

Newspapers from Denmark