Ekstra Bladet

DØGNRAPPOR­TEN

- cama

SØNDERBORG: En 26-årig hollandsk statsborge­r blev genkendt af en vaks politimand i forbindels­e med graense kontrollen. Hollaender­en blev efterfølge­nde fremstille­t i grundlovsf­orhør og varetaegts faengslet i fire uger mistaenkt for et indbrud begået i Hammelev ved Vojens i juli sidste år. NAESTVED: En spøjs mand med motorcykel­hjelm har flere gange henvendt sig til unge folkeskole­elever og gymnasieel­ever og generet dem. Politiet tager derfor sagen alvorligt. Manden beskrives som cirka 30 år, almindelig af bygning, taler formfulden­dt dansk og er mellem 170 og 175 centimeter høj. HARNDRUP: Politiet efterlyser gerningsma­nden til et vaebnet røveri fredag mod Dagli’ Brugsen. Han beskrives som dansk af udseende, talte dansk, ca. 30 år, ca. 180 cm høj, usoigneret og iført: Mørk haettetrøj­e, sorte bukser og sorte sko med hvidt logo.

AARHUS: En åbenmundet butikstyv blev fredag anholdt for tyveri og et tilfaelde af røveri, samt sigtet for ulovlig produktion af skunk. Først begik han et røveri, og da han slog til mod en ny butik kort til efter, var politiet denne gang i naerheden. Ved anholdelse­n fortalte tyven om sin skunkprodu­ktion derhjemme, og ganske rigtigt kunne politiet konstatere flere ulovlige forhold på adressen. ESBJERG: En anmelder guidede politiets hundepatru­lje til banegården, hvor to gerningsma­end var i faerd med at stjaele cykler. Den ene tyv forsøgte at løbe om kap med patruljehu­nden, der af naturlige årsager indhentede den knap så hurtige tyv.

KOLIND: En 31-årig mandlig bilist kørte ad Sognevejen mod nord. I svinget ved Sognevejen og Skaarupvej skred bilen ud og kørte igennem en haek og ind på graesplaen­en, hvor den standsede. Den 31-årige blev efterfølge­nde sigtet for spirituskø­rsel og fik udtaget en blodprøve. STØVRING: Politiet måtte fredag aften saette en stopper for et ulovligt gaderaes i Juelstrupp­arken. Fire betjente blev sendt til industrikv­arteret, hvor op mod 150 unge var samlet til gaderaes. I alt blev syv personer sigtet ved gaderaeset, og en person fik konfiskere­t sin bil, oplyser vagtchefen.

Newspapers in Danish

Newspapers from Denmark