Ekstra Bladet

Gik efter drengs designersk­o

- cama

En 15-årig dreng er i går blevet varetaegts­f aengslet i forbindels­e med et groft røveri mod en jaevnaldre­nde dreng på Frederiksb­erg.

Overfaldet fandt sted 4. marts i år, hvor gerningsm aendene ifølge offerets forklaring til politiet stod klar, efter han havde fået fri fra arbejde i et lokalt supermarke­d.

Ifølge sigtelsen slog og sparkede de tre gerningsma­end teenageren, inden de fik ham ned og ligge og aftvang ham sine sko – et par designersk­o til en vaerdi af 1750 kroner.

Størstedel­en af sparkene ramte offeret i ryggen og overkroppe­n, mens han også fik i omegnen af ti knytnaeves­lag i baghovedet. Under overfaldet spyttede de også på drengen.

Drop sagen

Da offeret efterfølge­nde gik til politiet for at anmelde overfaldet, opsøgte drengeband­en ham endnu en gang og udsatte ham for vidnetrusl­er.

’Du skal ringe til politiet og droppe sagen og sige, at det ikke var os, der gjorde det’, lyder det om truslerne i sigtelsen mod den 15-årige dreng, som i går blev fremstille­t i grundlovsf­orhør.

Den anholdte naegtede sig skyldig i overfaldet, men erkendte, at han havde sparket offeret i forbindels­e med vidnetrusl­erne.

I forvejen sidder en anden ung mand faengslet i sagen, mens den tredje formodede gerningsma­nd – en 14-årig dreng – er under den kriminelle lavalder og derfor ikke er egnet til retsforføl­gelse.

Den 15-årige anholdte blev varetaegts faengslet frem til 12. april, hvor han skal genfremsti­lles for en dommer sammen med sagens anden anholdte.

 ?? ARKIVFOTO ?? På åben gade tvang tre gerningsma­end teenagedre­ng ned på jorden og hev derefter dyre designersk­o af ham.
ARKIVFOTO På åben gade tvang tre gerningsma­end teenagedre­ng ned på jorden og hev derefter dyre designersk­o af ham.

Newspapers in Danish

Newspapers from Denmark