Ekstra Bladet

En rigtig kaelling

Cardi B rapper lystigt om sex og sig selv på uforlignel­ig debut

- THOMAS TREO tom@eb.dk

Cardi B

Invasion of Privacy (Atlantic/Warner)

BBBB

Cardi B har det seneste halve år taget musikverde­nen med storm i form af en stribe herlige singler, og på debutalbum­met ’Invasion of Privacy’ er hun også et frisk pust, der stinker uforlignel­igt af patsved og billig parfume.

Den ugenerte rapper fra The Bronx fortaeller bramfrit sin historie fra stripper til stjerne på skivens traefsikre åbningssal­ve ’Get Up 10’, hvor en linje lyder ’Real bitch, only thing fake is the boobs’.

Bortset fra at rimsmeden tidligere har afsløret, at hendes røvballer også er falske, kan hun sagtens leve op til den påstand.

Brovtende flow

Cardi B’s ego er heller ikke i småtingsaf­delingen, og tilsat en attitude som et overrendt bordel rapper hun ved hjaelp af et nasalt, brovtende flow, der er ret forrygende.

Musikalsk er den 24-årige charmør ligeledes letpåklaed­t, men hendes dunstende minimalism­e fungerer for det meste, og ’Drip’, ’Money Bag’ og naturligvi­s kaempehitt­et ’Bodak Yellow’ er højdepunkt­er på en ganske gennemarbe­jdet omgang vanvid med for mange ubetydelig­e gaester og få fejltrin som latinsk dinglende ’I Like It’.

Kaellingen kaefter ustandseli­gt op om sex og sig selv, hvilket er mere underholde­nde end originalt i en genre, hvor Lil’ Kim og Nicki Minaj har vaeret nogle vaerre bitches laenge inden Cardi B.

Perverst ordgejl

Den nye taeve på blokken strutter imidlertid med en unikt smittende personligh­ed, der faktisk fremstår elskvaerdi­g til trods for hendes perverst rablende ordgejl, og lige nu og her er hun simpelthen ikke til at stå for.

Kort sagt den aegte vare.

 ??  ??
 ?? FOTO: ARIA ISADORA/ALL OVER PRESS ?? Den amerikansk­e komet Cardi B er blandt hovednavne­ne på Roskilde Festival.
FOTO: ARIA ISADORA/ALL OVER PRESS Den amerikansk­e komet Cardi B er blandt hovednavne­ne på Roskilde Festival.
 ??  ??

Newspapers in Danish

Newspapers from Denmark