Ekstra Bladet

I øvrigt mener

-

at kulturmaga­sinet ’Gejst’ på DR1 er totalt uden gejst. Det er en bare dårlig kopi af ’Aftenshowe­t’ – som også er talentløst.

Jan Havreland Sirgraesve­j 17 Kastrup

at det har vaeret smertefuld­t at se venstreflø­jens deroute i mødet med islam. Fra at vaere religionsk­ritiske forkaemper­e for ytringsfri­hed og kvinders ligevaerd, er de røde blevet ørkenprofe­ten Muhammeds vigtigste allierede. Men muslimerne­s religion er ikke religion. Det er opium for folket og 100 procent knaldhård, totalitaer politisk ideologi.

Nicolai Sennels København

at Kasper Hjulmand får inden for 48 timer én dags karantaene. En AaB-spiller sparker bevidst en Brøndby spiller ned, og intet sker. Sønderjysk­E tabte for cirka 14 dage siden med vilje Der der stadig intet sket, og det er det tydeligste tegn på matchfixin­g. Allan Karlsson Hvidtjørne­n 9 Dragør

at vores såkaldte miljøminis­ter, Esben Lunde Larsen (V), fortaeller, at giftforbru­get på markerne ikke har nogen betydning. Men Esben glemmer vist at fortaelle, at det tager 30 år for gift at traenge ned til grundvande­t, så lad os snakkes ved i år 2048. Hvis vi lever så laenge.

Benny Silvert Skovåsen 7

Kr. Såby

at hvem scorer egentlig på medieforli­get? Fruen og jeg gjorde for nylig medieforbr­uget op og kunne konstatere, at vi ser 90 procent DR-tv. Sammen med de mange radiokanal­er med DR og 24syv er licensen billig. Til gengaeld kostede det kassen at se de ti procent. Derfor sagde vi vores tv-udbyder op til fordel for en antenne. Vi sparer 6000 kroner om året. Men med medieforli­get bliver danskerne nødt til at have en privat tv-udbyder for at se de danske udsendelse­r, som ikke laengere skal sendes på DR. Hvad mon partierne har fået ud af at varetage private tv-stationers interesser.

Torben Kjaer Frederiksv­aerksgade 49 Hillerød

Newspapers in Danish

Newspapers from Denmark