Ekstra Bladet

Ødsler med pengene

- Løkken

Jeg har et forslag til DR og TV2:

I stedet for at klage over besparelse­rne, I bliver pålagt i forbindels­e med medieforli­get, så se på jeres resursefor­brug.

Først DR:

Prøv at se på leje af lokaler ude i byen, ansatte der får en kaempe løn, bunkevis af direktører, der er unødvendig­e at have ansat (venneansae­ttelser), fed aftraedels­esordning, en bestyrelse der får en tårnhøj gage for hvad?

Saet folk til at lave noget i stedet for at drikke kaffe.

Jeg kan blive ved, men nu til TV2:

Hvad med at starte med at skaere ned på udsendte medarbejde­re til for eksempel sportsbegi­venheder? Hvad ligner det at have et hold sendt afsted, der er større end atleternes?

Brug dog hovedet. Og så bruger I bunkevis af udefrakomm­ende folk – hvad er der i vejen med jeres egne? Tilbage til DR:

I havde en ansat, der sagde op og startede sit egen firma og i dag laver det samme, som han gjorde som ansat. Det er garanteret ikke blevet billigere. Finn Jensen Kjeldsgård­svej 23

Valby Det har skabt en vaeldig debat, at de tre miljøordfø­rere fra Dansk Folkeparti, Venstre og Liberal Alliance har foreslået at fratage Danmarks Naturfredn­ingsforeni­ng (DN) retten til at rejse fredningss­ager.

Baeredygti­gt Landbrug bakker fuldt ud op om de borgerlige partiers forslag og fatter simpelthen ikke, at nogen kan vaere tilhaenger af at fastholde en foraeldet lov og en ret, som ingen andre foreninger har.

Dette levn fra gammel tid betyder i dag, at ikke bare landmanden, men også den almindelig­e dansker føler sig terroriser­et af DN.

Fredningss­ager indskraenk­er reelt – allerede når de rejses – folks råderet over egen jord

Disse fredningss­ager indskraenk­er reelt – allerede når de rejses – folks råderet over egen jord, og det gaelder såvel landmaend som villaejere.

Der er masser af eksempler på, hvordan DN’s mangeårige ret til at rejse fredningss­ager har vaeret en haemsko for privat initiativ og ødelaeggen­de for erhvervsli­vet i Danmark.

Helt aktuelt truer blandt andet en fredning af området ved Hesbjerg-kilen vest for Odense, hvor i alt 53 lodsejere og samlet 486 hektar jord er berørt af forslaget. Her ser flere af vore medlemmer chokeret til, mens en privat forening uden demokratis­k legitimite­t forsøger at fratage dem deres jord og levebrød. Dén praksis må stoppe!

Flemming Fuglede Jørgensen Fmd., Baeredygti­gt Landbrug Trudslevve­j 58

 ?? FOTO: JENS DRESLING ?? Finn Jensen opfordrer DR og TV2 til at se på, hvad de bruger deres penge på.
FOTO: JENS DRESLING Finn Jensen opfordrer DR og TV2 til at se på, hvad de bruger deres penge på.

Newspapers in Danish

Newspapers from Denmark