Ekstra Bladet

VANVITTIGT POGBACK

Det lykkedes ikke City trods en 2-0-føring at sikre sig Premier League-titlen med seks kampe igen

- LASSE MIKKELSEN lm@eb.dk

1-0 Vincent Kompany (25)

2-0 I lkay Gündog an (31)

1-2 Paul Pogba (53)

2-2 Paul Pogba (55)

2-3 Chris Smalling (69) ------------------------------ Der var tale om to vidt forskellig­e halvlege, da Manchester United vendte 0-2 til 3-2 i lørdagens Premier League-opgør mod Manchester City.

Manchester City kunne ellers med en hjemmebane­sejr over bysbørnene fra United sikre sig det engelske mesterskab seks runder før den sidste kamp, og dermed overgå Manchester Uniteds rekord fra 2000/01.

Etihad Stadium var fyldt til bristepunk­tet med forventnin­gsfulde fans, og de brød ud i vild jubel, da Vincent Kompany vristede sig fri af Chris Smalling greb og pandede bolden ind efter 25 minutter.

Spillet af banen

Manchester City-fansene var knap nok faerdige med at juble, da Ilkay Gündogan fordoblede Citys føring fem minutter senere.

Inden kampen gjorde Mourinho det klart, at det ikke ville vaere en katastrofe, hvis man tabte, men at man var bagud med to mål efter en halv times spil, var nok ikke med i oplaegget før kampen.

Manchester United blev spillet af banen i første halvleg, men efter pausen vendte billedet fuldstaend­ig, og to ellers så udskaeldte Unitedspil­lere viste pludseligt deres vaerd.

Punkteret fest

To minutter skulle Paul Pogba bruge på at score to mål, og så var der pludselig balance i regnskabet, ligesom Citys sejrsfest med ét var udskudt.

Festen blev punkteret 20 minutter før tid, da Uniteds comeback var en realitet.

Chris Smalling dirigerede et indlaeg fra Alexis Sanchez i mål med skindebene­t.

Det var den chileneren­s anden assist i kampen, da han også assistered­e Pogbas andet mål.

Det pustede til rivaliseri­ngen mellem de to klubber, og en ellers temperamen­t-løs kamp var taet på at koge over til sidst. Trods store muligheder i slutningen af kampen fik Manchester City ikke udlignet, og de må se deres mesterskab­s-fest udskudt endnu en uge.

Her skal de en tur til den nordlige del af London, hvor Tottenham venter.

Men selvom det skulle blive til en sejr her, så er de også afhaengige af, at West Brom vinder over Manchester United på Old Trafford.

?? FOTO: AP ?? Lyseslukke­r
Manchester Uniteds Paul Pogba ødelagde Manchester Citys mesterskab­s-fest i denne omgang.