Ekstra Bladet

Fake it till you make it

- FOTO: ANTHON UNGER, MOGENS FLINDT, JONAS OLUFSON, NANNA NAVNTOFT/RITZAU SCANPIX, GUDMUNDTHA­I/TV3

AEG-FRONTEN:

Har netop indført øjeblikkel­ig lockout af egen mavesaek – på ubestemt tid! Måske ikke så underligt, at jeg nu kaemper med at smide en masse kilo efter en påskeferie, hvor jeg sådan set ikke har bestilt andet end at aede! Det gaelder isaer aeg! I alle afskygning­er! Smilende aeg, skidende aeg, aeg af marcipan og nougat, aeg med rejer og aeg pakket ind noget karrysild. Det er egentlig utroligt, at mine porcelaens­aeg fra Royal Copenhagen har overlevet! Skal definitivt ikke indtage flere aeg i indevaeren­de tilvaerels­e!

BOG-FRONTEN:

I sin nye bog ’Jeg er f*cking hot’, fortaeller skønne RENÉE

TOFT SIMONSEN blandt andet om overgangsa­lder, om THOMAS HELMIG bruddet med og om en metode, hun benytter sig af, der hedder ’act as if’. Metoden går kort sagt ud på bevidst at beslutte, hvilken slags dag man bedst kan taenke sig – og så lade, som om det er praecis sådan en dag, man går i møde. Det er i øvrigt det princip, jeg altid har levet efter. Jeg kalder metoden for ’Fake it till you make it’!

KAERESTE-FRONTEN:

Rygterne har laenge svirret, men nu har kongeriget endelig fået sandheden om MASCHA VANGS nye kaereste. Det var altså hverken ’løven’ JESPER BUCH, musiker SØREN RASTED eller udenrigsmi­nister ANDERS SAMUELSEN, der var den heldige, som fremover kan vågne op ved siden af skønheden. Det kan til gengaeld en 42årig jagerpilot, der hedder TROELS! Hvis man nu som Mascha Vang havde frit valg på alle hylder, så havde man sgu nok også valgt en 42-årig jagerpilot, der hedder Troels!

DIAGNOSE-FRONTEN:

Først klippede ’De unge mødre’-deltageren NATASCHA LINEA sig skaldet. Så tog hun navneforan­dring til Princess Natascha Linea. Nu skal Natascha Linea giftes med sig selv! Undskyld, men findes der ikke en diagnose for den slags?

FORUDSIGEL­SES-FRONTEN:

I en ny programser­ie ’Diamantfam­ilien’ på TV2 Zulu følger vi den smukke 47-årige kendis-diamanthan­dler KATERINA PITZNER og hendes liv med sine tre døtre. I sidste uge så jeg programmet, hvor Katerina besøgte astrolog Birthe, der kunne meddele, at år 2018 ville blive året, hvor diamantdro­nningen bliver forelsket. Og nu har jeg netop laest, at Katerina efter flere år som single er blevet smaskforel­sket. What? Er der nogen, der har et mobilnumme­r på hende der astrolog Birthe? For så har jeg da også lige et par ting, jeg skal have afklaret!

REALITY-FRONTEN:

Er jeg bare ved at blive gammel, eller er de der unge mennesker i ’Paradise Hotel’ MEGET unge? Må de overhovede­t vaere laenge ude på hverdage? Hvad nu, hvis de bliver gravide under deres ophold på hotellet? Husker TV3 at udlevere praeventio­n, så de ikke automatisk producerer nye deltagere til ’De unge mødre’?

FORHANDLIN­GS-FRONTEN:

Når nu parterne bruger SÅ lang tid på at forsøge at nå til enighed om laerernes arbejdstid­sforhold, er der så nogen, der har ovevejet, om chefforhan­dler for Kommunerne­s Landsforen­ing MICHAEL ZIEGLER og topforhand­ler for de kommunalt

ansatte ANDERS BONDO CHRISTENSE­N har en rigtig dårlig kemi?

BOFAELLE-FRONTEN:

Kan se, at 54-årige DENNIS KNUDSEN har nydt påsken i sommerhus sammen med stor og lodden bofaelle – i form af en meget stor edderkop. Jamen velkommen i klubben. Jeg har da også fejret påsken i selskab med en stor behåret bofaelle. Den store forskel er bare, at Alfahan ikke dør, hvis man klasker ham med en avis. Har prøvet!

STRAF-FRONTEN:

Dansk Folkeparti­s retsordfør­er, PETER KOFOD

POULSEN, vil tage passet fra paedofildø­mte i mindst ti år, så de paedofile ikke laengere kan tage til for eksempel Thailand og begå seksuelle overgreb på børn der. Hvad med at låse dem inde i mindst ti år, så de ikke kan begå overgreb på børn – i det hele taget?

SENIOR-FRONTEN:

Nu ved jeg ikke praecis, hvornår man officielt går fra at vaere voksen til at blive kaldt ’senior’. Men hvis man som jeg satser på at skulle i gang med ’Livets anden ungdom’, så passer ordet ’senior’ bare utrolig dårligt til et liv bestående af morgensex, cocktails og 80’er-fester. Det er der også en eller anden klog person i reklamever­denen, der har opdaget! Så ønsker man, at den anden halvdel af livet skal vaere et liv uden kryds og tvaers, blommer i madeira og P2, så kan man passende kalde sig for ’Seenager’, der er en sammentrae­kning af ordende ’senior’ og ’teenager’. Jeg er seenager!!! Love it!

 ??  ??
 ??  ??

Newspapers in Danish

Newspapers from Denmark