Ekstra Bladet

ANDERS I BARNDOMMEN­S GADE

-

Slyngelstu­en har ved hjaelp af hemmelig kilde opsnuset, at Liberal Alliances leder, Anders Samuelsen er klar med en ny, hudløst aerlig kampagne.

’Temaet er min barndoms gade,’ siger kilden.

Det viser sig, at der er tale om en video, hvor Anders genbesøger den vej i Horsens, som han voksede op på (se stillbille­det fra videoen for oven).

I videoen fortaeller partileder­en om, hvor meget netop denne gade og dette kvarter har praeget ham. Vores kilde har sendt et uddrag af, hvad Samuelsen bl.a. siger:

’Man kan tage Anders ud af rigmandskv­arteret, men man kan ikke tage rigmandskv­arteret ud af Anders. Jeg kan nok ikke udtrykke det mere praecist end det.

Når man som lille dreng har løbet rundt her og oplevet, at mange beboere havde det rigtig svaert, så gør det indtryk.

De var pressede af topskat. De baksede med omfattende momsregnsk­aber. Og mange var tynget af vaegtafgif­t. Selvfølgel­ig saetter det sig. Så kan man sige, at det kan man så bruge til forskellig­e ting.

Jeg blev liberal, fordi jeg syntes det var uretfaerdi­gt... Og lige her henne rundt om hjørnet stod en flaskecont­ainer, hvor jeg som en lille bitte dreng oplevede en kvinde, der forsøgte at stoppe sådan nogle magnum champagnef­lasker i, men det kunne bare ikke lade sig gøre. Hun kaempede virkelig, jeg glemmer det aldrig.’

 ?? FOTOMANIPU­LATION: ANNE-MARIE DYRKILDE. FOTO: JONAS OLUFSON OG MOGENS FLINDT ??
FOTOMANIPU­LATION: ANNE-MARIE DYRKILDE. FOTO: JONAS OLUFSON OG MOGENS FLINDT

Newspapers in Danish

Newspapers from Denmark