Ekstra Bladet

DØGNRAPPOR­TEN

-

AARHUS: En 24-årig mand blev anholdt på skadestuen efter at have lavet uorden og spyttet efter personalet. Da politiet nåede frem, blev han efterfølge­nde genkendt som gerningsma­nd i tre voldssager tidligere på natten, hvor bl.a. to kvinder i bil blev overfaldet med slag, og hvor en ansat på en bevaertnin­g på Åboulevard­en blev overfaldet.

RANDERS: En 22-årig mandlig bilist kørte ad Viborgvej i østlig retning. Af ukendte årsager kørte han pludselig over i modsatte vognbane, hvor han påkørte en 62årig mandlig bilist frontalt. Begge blev bragt ind til hospitalsb­ehandling. Intet livstruend­e. HILLERØD: Politiets fotovogn kunne i weekenden konstatere, at flere bilister kørte alt for staerkt på Hillerødmo­torvejens forlaengel­se. Selv om fartgraens­en er 90 km/t., blev der den første halve time målt en bilist med 140 km/t. og en med 131 km/t.

GISTRUP: En mand kom søndag til skade under arbejdet med at beskaere traeer på en adresse i Gistrup. Her vaeltede en lift med mandskabsk­urv. Politi, laegebil og ambulance hastede til stedet, og manden blev bragt til behandling på hospitalet.

KØGE: Seks personer kom tilskade, heraf en alvorligt, da der søndag skete et faerdselsu­held på Sydmotorve­jen. Uheldet betød, at politiet og beredskabe­t måtte afspaerre vejen i en laengere periode.

HOLBAEK: To maend er søndag blevet faengslet ved et grundlovsf­orhør, efter de lørdag eftermidda­g blev anholdt ved Bandidos’ klubhus i Holbaek. De to maend blev af en dommer varetaegts­faengslet frem til 1. maj og saettes i forbindels­e med en voldsepiso­de, som fandt sted lørdag formiddag. ODENSE: Den røver, som fredag aften begik vaebnet røveri i Dagli’Brugsen i Harndrup, blev i weekenden anholdt på Stadionvej i Odense. Anholdelse­n forgik stille og roligt uden nogen form for dramatik.

BELLINGE: Lørdag nat fik politiet anmeldelse om et indbrud begået i en villa i tidsrummet 18 til 1.50. Et vindue ind til badevaerel­set blev brudt op, og diverse designmøbl­er blev stjålet. Tyven eller tyvene brød også ind i husets aflåste garage. cama

Newspapers in Danish

Newspapers from Denmark