Ekstra Bladet

Hustru og barn fundet kvalt

-

En dansk mand er blevet centrum for en drabsefter­forskning i Nigeria, hvor en 29-årig spirende sangerinde torsdag blev fundet død i sit hjem med sin fireårige datter.

Den danske mand er ifølge det nigeriansk­e medie Pulse.ng gift med kvinden, mens den draebte pige er deres faelles datter.

I modsaetnin­g til de første meldinger fredag, hvor det forlød, at kvinden og barnet skulle vaere skudt, melder flere medier nu, at der i stedet angiveligt er tale om kvaelning.

– Der er fundet flere tegn på vold på begge lig, lyder det fra talsmanden for politiet i Lagos, Chike Godwin Oti, til nyhedsbure­auet Associated Press.

Ifølge flere lokale medier naegter danskeren sig skyldig. Han har forklaret til politiet, at han vågnede torsdag morgen og fandt sin kone og datter i samme seng, hvor begge var livløse.

Fundet med datteren på brystet

Politiet oplyser, at danskeren er blevet faengslet, mens efterforsk­ningen af sagen pågår. I samme omgang er den danske ambassade i Nigeria blevet informeret om danskerens anholdelse.

I Danmark bekraefter Udenrigsmi­nisteriets Borgerserv­ice, at en dansk mand er tilbagehol­dt i Nigeria, men vil derudover ikke oplyse naermere.

Ifølge politiet blev den draebte kvinde fundet med liget af sin fireårige datter på brystet i parrets faelles hjem. Siden fundet tidligt torsdag morgen har politiets teknikere undersøgt lejlighede­n, men politiet har endnu ikke meldt ud, om der er fundet yderligere tegn på en forbrydels­e.

Den unge kvinde var en populaer sangerinde i Nigeria, som ifølge flere lokale medier var på vej mod et karrierege­nnembrud, da hun for nyligt havde underskrev­et et kontrakt med et større asiatisk pladeselsk­ab. cama

 ?? PRIVATFOTO ?? Danskeren har siden torsdag siddet faengslet i sagen, som politiet efterforsk­er som drab.
PRIVATFOTO Danskeren har siden torsdag siddet faengslet i sagen, som politiet efterforsk­er som drab.

Newspapers in Danish

Newspapers from Denmark