Ekstra Bladet

Skam dig, Mette!

-

Kaere Mette Frederikse­n. At du har løjet om din egen fattige bopael ryster mig. Skal vi så stemme på dig og have ondt af dig?

Nej tak, selv har jeg oplevet nød og elendighed og at flytte hundrede gange i min barndom, fordi mine fattige foraeldre ikke kunne betale huslejen.

Du skulle skamme dig dybt og inderligt.

Vi er mange, der måske en tid troede på, at Socialdemo­kratiet var et arbejderpa­rti. At lyve om sin baggrund er under lavmålet, så jeg stemmer aldrig på jer mere.

Er der snart nogen aerlige og ordentlige politikere tilbage?

Irma Henriksen Gammelmose­vej 75

Kgs. Lyngby Alle fodboldels­kere glaeder sig til fodboldVM i Rusland, som ikke omfatter den forlorne elite i det selvgode Vesten. Med USA i spidsen og med den danske regering og det samlede folketing som loyale vandbaerer­e føres der i alle etablerede medier en aggressiv propaganda­krig mod Rusland og dets leder, Putin.

Alle afskyelige midler tages i brug, så VM kan blive en fiasko. Senest giftgasang­rebet i Salisbury, hvor Rusland umiddelbar­t blev gjort ansvarlig, selvom det ikke kan dokumenter­es, hvor giften stammer fra. Og Storbritan­niens udenrigsmi­nister, Boris Johnson, sammenlign­er uden blusel fodbold-VM i Rusland med de Olympiske Lege i 1936, der blev en propaganda-sejr for Hitler.

Peter Schmeichel, verdens bedste målmand i en årraekke, har nu vist sig som en af verdens modigste maend, der frygtløst udfordrer den anti-russiske propaganda. Han har fået sit eget show på det russiske tv-medie RT, hvor han på en oplysende og inspireren­de måde fortaeller om de forskellig­e vaertsbyer og stadioner.

Guf for alle fodboldfan­s, men ikke for eliten, hvor lavmålet nås hos Rasmus Jarlov, forsvarsor­dfører for de konservati­ve, der kalder Schmeichel en ’reklamesøj­le for Putins propaganda­kanal’ og spørger, om der ’ikke er en graense for, hvad folk gør for penge’.

Denne koldkriger kan slet ikke forestille sig, at Schmeichel gør det af ren og skaer kaerlighed til fodbolden, og at den fredelige kappestrid på fodboldban­en, der følges af alverdens folk, imødegår den nye kolde krig, der truer verdensfre­den.

Bravo, Schmeichel.

Frank Johannesen Vestervang 23

Valby

Schmeichel udfordrer frygtløst den anti-russiske propaganda

 ?? FOTO: JENS DRESLING ?? Skal vi have ondt af Mette Frederikse­n?
FOTO: JENS DRESLING Skal vi have ondt af Mette Frederikse­n?

Newspapers in Danish

Newspapers from Denmark