Ekstra Bladet

I øvrigt mener

-

at Münster i denne weekend oplevede en tragisk begivenhed. Måske man finder en anden betegnelse senere, fordi flere skribenter på højrefløje­n fik verbal orgasme og skrålede ’islamistis­k terror’ i kor. Da nyheden kom, at gerningsma­nden var hvid, tysker og kristen, så forsvandt koret ind i baglokalet. Men først og fremmest var der meget få, der egentligt sørgede med folk i Münster. Nok fordi det er sjovere at svine muslimer til end at hjaelpe ofre?

Per Jensen

Axel Kiers Vej 18E Højbjerg

at Poul Madsen tegner et for lyst billede af flygtninge-/indvandrer-problemet. Helt o.k. at fremhaeve succeshist­orierne, men sandheden er jo, at for hver og en af dem er der endnu flere negative historier. Man bliver nødt til at skrive det, som det er. Det er et faktum, at visse befolkning­sgrupper er staerkt overreprae­senteret inden for specielle former for kriminalit­et, så Poul Madsen, kald nu en skovl for en skovl og en spade for en spade.

John Hansen Skolegade 38

Vejle

at de blå partier har utrolig travlt med at fortaelle, hvad DR ikke skal lave. Mon ikke det var nemmere at fortaelle, hvad DR må lave? Det ville da vaere rart, at vi borgere, der trods alt betaler for vores faelles statsejede medier, fik en vis orienterin­g om det. Jeg personligt ønsker public service-tv og -radio af høj kvalitet, der ikke er sovset ind i reklamer.

Kent Broe Goldschmid­t Norgesvej 35 Kolding

at begrundels­en for mediestøtt­e til ugeaviser er, at disse leveres til alle husstande, men da adskillige ugeaviser benytter firmaet FK Distributi­on til omdeling af aviserne, bør mediestøtt­en til disse bortfalde, da FK Distributi­ons biler åbenbart er alt for fine til at køre på ikke-asfaltered­e veje. Dette bevirker, at ejendomme, som er beliggende på grusveje, ikke får leveret ugeaviser, hvorved kravet om levering til alle husstande ikke er opfyldt.

Eigil Ahlm Skovhusvej 4 Glumsø

Newspapers in Danish

Newspapers from Denmark