Ekstra Bladet

Vi skal helt til bunds i pinlig Superliga-sag!

-

var rasende godt tilfreds med sin afgørende MADS HVILSOM scoring for Sønderjysk­E mod Randers.

Forståelig­t – og måske kunne man kalde det en forløsning for det forløb, der kan vaere afsaettet til en af de største skandaler i Superligae­ns historie.

kan nemlig afsløre, at samme Hvilsom EKSTRA BLADET angiveligt skulle have fået besked om, at han ikke måtte score mod FCM i den kamp, der allerede nu er saesonens mest omtalte.

Det er ifølge Ekstra Bladets oplysninge­r, hvad en såkaldt Snapchat-besked fra Hvilsom selv til Hobro-spilleren Jesper Bøge skulle fortaelle.

Mads Hvilsom selv og Sønderjysk­E har naturligvi­s en anden opfattelse og henholder sig til, at det er taget ud af en kontekst, men uanset hvor sandheden ligger, skal sagen undersøges til bunds.

SIG, at et VISER DET hold har forbrudt sig både mod matchfixin­greglerne og – skal vi kalde det almen sportslig dannelse – så er det en bombe under Superligae­n. Hvordan straffer man, og hvilke konsekvens­er skal det have for Sønderjysk­E, hvis det forholder sig sådan.

står det INDTIL VIDERE ikke klart, om der bliver rejst en sag, men for alle parter og for den juridiske afklaring af dette gråzone-område bør det blive en formel sag, der rejses mod Sønderjysk­E.

For har Sønderjysk­E-bosserne brugt talegavern­e og ledelsesre­tten forkert over for spillerne, så skal det koste et ordentlig rap over nallerne.

skal vende hver en bold og sten MATCHFIXIN­GNAEVNET i denne groteske sag, der meget nemt – og måske allerede – står som en gravsten over den nuvaerende turnerings­struktur.

For selvom Sønderjysk­E-ledelsen IKKE har opfordret spillerne til at tabe kampen og går fri fra en kommende sag, så viste kampen mod FCM, at man aldrig nogensinde bør anvende en struktur, hvor det på et givent tidspunkt kan betale sig ikke at vinde.

gentagelse, men den struktur skal laves om. DET ER EN

Hurtigt! Dansk fodbold kan ganske ikke se sig selv i spejlet, hvis et lignende forløb finder sted i naeste saeson!

Strukturen har endegyldig­t spillet Superliga-fallit, og ender sagen med en dom fra Matchfixin­gnaevnet på grund af en håbløs struktur, ja, så er sagen så pinlig, som den kan vaere for Superligae­n!

Brøndby tromler imponerend­e al modstand ned og PS: står med favoritvae­rdigheden til guldet efter flot nedsabling af Horsens.

Konkurrent­erne fra FCM spiller ikke godt, men får hentet forbavsend­e mange point hjem, hvilket er imponerend­e nok. Midtjydern­e står dog over for formstaerk­e FCK i dag, hjemmestae­rke FCN naeste gang og så Brøndby hjemme.

Tre kampe, der måske kan placere guldet.

Denne groteske sag, der meget nemt – og måske allerede – står som en gravsten over den nuvaerende turnerings­struktur

 ??  ??

Newspapers in Danish

Newspapers from Denmark