Ekstra Bladet

DAGENS HOROSKOP

- AF BENJAMIN LUNDBERG www.benjaminlu­ndberg.dk

VAEDDEREN 21/3-20/4

I dag kan du virkelig traekke på gode venners hjaelp, folk vil handle til din fordel. Du bliver mødt med velvilje, og du holder virkelig gryden i kog, både hvad angår at have en masse ideer, men du får dem bestemt også sat i søen, i faellesska­b med folk der bakker dig op.

LØVEN 23/7-23/8 Dit kaerlighed­sliv er sjaeldent kedeligt. Du søger enten en partner, eller er ofte faldet for partnere, der har en skaev vinkel på tingene. De skal have et specielt livssyn, en krøllet hjerne, en skør humor. I dag vil du virkelig kunne grine sammen med én du kan lide, partner eller ej. SKYTTEN 23/11-21/12

Du kraever action og fart over feltet. Du kommer nemt fra A-Z i dag, både rent fysisk - men også i dine tanker, hvor du taenker logisk og klart, og fremfor alt er ligeglad med hvordan man plejer at gøre tingene, du er snarere nysgerrig på nyere og smartere måder at gøre tingene på.

TYREN 21/4-21/5

Du er fuld af gode ideer fra morgenstun­den, og der kører en indre dialog, en brainstorm, som gør dig godt. Du vil føle at der er muligheder i luften, og du vil gå til dagens opgaver med krum hals. Du vil frem i verden, og du tager alle forhindrin­ger med humør og ro i sindet .

JOMFRUEN 24/8-23/9

Du står sjaeldent stille i dit hoved. Du vil ofte søge et job, hvor du kan få lov at bruge de “små grå” og taenke i skarpe detaljer og analyser. I dag er du ekstra skarp. Dit intellekt, og din analytiske sans fejler bestemt ikke noget, du vil blive rost af dine kolleger for ihaerdighe­d.

STENBUKKEN 22/12-20/1

Din økonomi kan i dag gennemgå en mindre kulegravni­ng. I hvert fald vil du vaere god til at taenke ud af boksen, dér hvor finanserne er små. Tilmed formår du måske at tjene dét hjem der mangler, ved at købe noget til en lille pris, med en ganske paen fortjenest­e til gengaeld.

TVILLINGER­NE 22/5-21/6

I dag vil du blive lokket tidligt ud af sengen, ikke alene duften af kaffe lokker, men også tanker om nye eventyr. Isaer muligheden for at gå egne veje, med selvstaend­ige erkendelse­r til følge, opmuntrer dig, denne mandag, som ikke er helt almindelig set med dine øjne.

VAEGTEN 24/9-23/10

Kreative indfald praeger dagen, og du kan slet ikke lade vaere med at taenke i nye baner. Det er en dag hvor tingene bare glider, og du føler naesten ikke du kan følge med din egen utaemmelig­e og uudtømmeli­ge idébank. Du tager fat,og du får virkelig noget fra hånden i dag.

VANDBAERER­EN 21/1-19/2

Det er tid til at lege “Kongens Efterfølge­r”, og du er kongen. Du har “den gule føretrøje” på, og der lyttes isaer til de tanker du har, og dét du vil lige nu. Hvis du beder folk hoppe, er det lige før de er villige til at hoppe på tungen for dig. Du har overtalels­esevnerne i orden i dag.

KREBSEN 22/6-22/7

At vaere hemmelighe­dsfuld er én ting. Hemmelige planer er en anden sag. Du vil i dag ikke afholde dig fra, at have din egen mening om tingene, og turde at gå dine egne veje. Du vil ikke engang føle, at du skyder folk en forklaring. Det gør du måske heller ikke. Eller gør du?

SKORPIONEN 24/10-22/11

I dag kan du købe noget nyt til din bolig, og kan sikkert lave en god handel. Saerligt hvis det drejer sig om teknologi, så kan du falde over en gadget eller to. Det må isaer gerne vaere noget der kan lette din hverdag, hvor du ofte ikke mangler ideer, men måske mangler noget tid.

FISKENE 20/2-20/3

At sidde på en baenk er det bedste man kan byde dig i livet, navnligt i dag. Så kan du få lov til at sidde og filosofere i din egen verden med haenderne i lommen. Det kan godt vaere det er lommefilos­ofi, men alligevel vil der måske midt i det hele dukke noget originalt op.

 ??  ??

Newspapers in Danish

Newspapers from Denmark