Ekstra Bladet

I øvrigt mener

-

at så venter vi kun på Sønderjysk­E’s degraderin­g Allan Karlsson Hvidtjørne­n 9 Dragør

at jeg ønsker tillykke med sejren til Viktor Urban, leder af det frie Ungarn. Han har med dygtighed undgået at få muslimske mennesker til sit land. Det har gjort, at man kan faerdes frit. Og det uden terrorist-klodser i gaderne. Ingen indvandrer­bander, ingen mord, voldtaegte­r eller røverier begået af muslimer. Hvorfor? Fordi der ingen er. Tommy Ørum Pedersen Niels Lousdals Vej 6 Thyholm

at jeg anklager den danske stat og i saerdelesh­ed statsminis­teren og udenrigsmi­nisteren for gennem mange år med tavshed at have accepteret Bahrains faengsling og tortur af den danske statsborge­r Abdulhadi al-Khawaja. Faengslet for fredeligt arbejde for demokrati og menneskere­ttigheder i kongedømme­t Bahrain.

Og jeg anklager også de danske medier for at lade dette fortsaette i tavshed.

Søren Juul-Nielsen Marselisbo­rg Alle 35 Aarhus C

at jeg er ganske enig med Veber Finnedal, der mener, at man ikke kan undgå at blive usikker, når man henvender sig til advokatbra­nchen. Det er uhyrligt, hvad nogle advokater slipper afsted med, og man skal også lige huske på, at Advokatnae­vnet er til for advokatern­e, selvom de påstår det modsatte.

Renée Paulsen Skovalléen 39 Bagsvaerd

at laver I mon censur, siden ikke vil vise min mail til jer om lange fingre i PostNord. Jeg har ikke fået fem brevpakker i 2017 og en i 2018, som PostNord skulle levere til mig.

De blev afsendt fra flere forskellig­e lande, og de kan ikke alle vaere forsvundet i disse lande.

Jeg har talt med PostNord om dette problem, og de kunne også se, at det var maerkeligt, når det var fra forskellig­e lande. De siger, de vil se på det.

Benny Jensen Skydebaneg­ade 2 København V

I

Newspapers in Danish

Newspapers from Denmark